У Рівному допомагають рятувати рідкісних тварин (ВІДЕО)

Рятувати тварин з харківського еко-парку допомагають у Рівному. Для нових мешканців змайстрували кращі вольєри. Зоопарк уже прихистив до 20 видів тварин, зокрема, і рідкісних приматів. Які їм створили умови — дивіться далі.

Працівник еко-парку Харкова Андрій оглядає вольєр з гібонами. Цих рідкісних приматів привезли кілька днів тому.

Гібони вже оговталися від стресу, на них можуть подивитися відвідувачі. Раціон для новеньких — найкращий: фрукти та навіть молочна продукція. Дитинчата від’їдаються після пережитого стресу.

Для приматів з Харкова створили нові вольєри. На будівництво відвідувачі зібрали 160 тисяч гривень і тепер у комфортних умовах живуть ось ці четверо дитинчат гібонів.

Поряд — харківська родина капуцинів. І умови в переселенців чудові — вольєр, адаптований для ігор. Адже зоопарк Рівного має великий досвід утримання мавп.

У зоопарк взяли на роботу чотирьох працівників-переселенців. Серед них і Андрій, який крім екскурсій, буде розвивати філію центру реабілітації кажанів. Тепер рукокрилих із Західної України везтимуть на лікування не в Харків, а до Рівного.

Два тижні тому з еко-парку Харкова привезли родину дикобразів: мають теж просторий вольєр. За кілька днів очікують на евакуацію ще однієї родини приматів. Харчів вистачить на усіх, запевняють у зоопарку. Як тільки закінчиться війна — усіх повернуть назад.