У Рівному на вулиці Поштовій провели благодійний ярмарок (ВІДЕО)

Благодійність заради Збройних сил України. У Рівному на вулиці Поштовій провели ярмарок для допомоги нашим військовим. Смаколики, вироби народних майстрів, концерт та байкери. Кожен з присутніх міг фінансово допомогти захисникам України. Павло Невесенко розповість, як усе пройшло.

Саме з вірша про захисників Азовсталі розпочав свій виступ на імпровізованій сцені по вулиці Поштова рівненський виконавець. Головне у цей день — не лише зібрати кошти для ЗСУ, але й не забувати тих, хто нині перебуває у полоні. Загалом благодійний ярмарок розмістився по цілій вулиці Поштовій. Мешканець Краматорська Олександр нічого не знає про історичну вулицю, втім зізнається атмосфера на благодійному ярмарку неймовірна.

Портрет Олександра, як і усіх охочих малює художник з Харкова Володимир. Нині він несе службу у Рівненській теробороні. Чоловік прийшов на ярмарок, аби зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

Приїхали на благодійний ярмарок учасники мотоспільноти Рівного. Байкери зізнаються раді зробити свій внесок у допомогу військовим.

Рівнянка Вікторія Івченко прийшла на благодійний ярмарок разом з своїм сином Віктором. Минулого року була на вулиці Поштовій будучи при надії. Сьогодні з синочком, якому ще не виповнився рік, всіляко підтримує Збройні сили України.

Кожен, хто відвідав цього дня вулицю Поштову, міг фінансово допомогти Збройним Силам України, придбавши різні смаколики, вироби ручної роботи, погравши у безпрограшну лотерею, зробивши фото біля мотоциклів та у музеї, що діє на вулиці Поштовій.