У Рівному вшанували пам’ять воїнів-афганців (ВІДЕО)

У Рівному до 33-ої річниці виводу військ з Афганістану вшанували, пам’ять полеглих у бойових діях. У них взяло участь близько трьох з половиною тисяч жителів нашої області. А багато з тих, хто на власні очі бачив війну, нині захищає нашу державу від агресора та долучається до лав територіальної оборони. На мітингу побували і наші журналісти.

Сьогодні, 15 лютого до 33-її річниці виводу військ з Афганістану у Рівному на площі Короленка відбувся мітинг-реквієм. Віддати шану всім учасникам тих подій, зібралось біля двох сотень рівнян, були присутні і ті, хто на власні очі бачив афганське пекло.

Через "афганську" війну пройшли три з половиною тисячі жителів нашої області. Сьогодні, у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав — причетні до тих подій кажуть, в непростий для держави час, готові знову згадати про свої військові навички.

За загиблими у війні, яка тривала майже 10 років, священники відправили панахиду. Громадськість, родичі полеглих та воїни-афганці вшанували бійців хвилиною мовчання.

Війну виграє не тільки армія, війну виграє народ. З такими словами до присутніх звернувся заступник міського голови. Закликав до підтримки тих, хто нині стоїть на захисті нашої держави.

Закінчився мітинг-реквієм урочистим покладанням квітів до пам’ятного знаку "Загиблим у локальних війнах".