Замість відпустки приїхав в Україну: в одному з ОСББ Рівного волонтерить поляк (ВІДЕО)

Замість відпустки приїхав в Україну. У Рівному поляк, працівник компанії «Nokia», волонтерить в ОСББ. Чоловік донедавна допомагав українцям з дому, але вирішив безпосередньо взяти участь у сортуванні та розгрузці гуманітарної допомоги. Чому прийняв таке рішення, дивіться далі у сюжеті.

Це Міхал, він волонтер з Польщі. Зараз чоловік знаходиться у відпустці. Проте замість відпочинку вдома з рідними, обрав — допомогу Україні.

А ще посприяв тому, щоб нам відправили 16 тонн антисептика, який розподілили між усіма лікарнями Рівного. Звістку про війну в Україні чоловік сприйняв болісно, тому уже близько двох місяців активно допомагає нам своїми силами вигнати рашистів з нашої землі.

Тому іншого рішення ніж допомога українцям чоловік прийняти просто не міг. А поміж роботою, жартують колеги, він заряджає усіх позитивом.

Тож у волонтерському штабі можна знайти усе необхідне: від ліків до дитячого харчування, одягу та їжі. Передають гуманітарну допомогу тут як переселенцям, які звертаються за допомогою, так і військовим на передову.

Одягають та годують наших захисників та переселенців й інші країни. Що стосується Польщі, волонтер Міхал обіцяє допомагати нам та підтримувати усіма силами аж до нашої перемоги.