На Луганщині поховали розвідника, який загинув від кулі снайпера

У місті Новодружеськ Луганської області поховали 30-річного розвідника Станіслава Запорожця, який загинув від кулі снайпера 16 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

Станіслав Запорожець загинув 16 грудня в районі села Павлопіль Донецької області, виконуючи завдання на бойовій позиції.

"Так сталося, що куля снайпера влучила в нього. Він отримав поранення, несумісне з життям. Загинув миттєво. При цьому він був і в бронежилеті, і в касці. Порушень з його боку ніяких допущено не було. Це було ввечері, у темну пору доби", — повідомив військовий ЗСУ Едуард.

За словами побратимів, Станіслав був патріотом та мав гарне почуття гумору. "Станіслав запам’ятається назавжди душею компанії. Він сам особисто сильно дбав про згуртування військового колективу", — зазначив військовослужбовець Дмитро.

За даними Суспільного, у Станіслава залишились мати та молодший брат.

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня  були зафіксовані п'ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, один український військовий загинув, ще один зазнав поранень.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь без застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння та змусили противника припинити обстріли.

Фото: Суспільне Донбас

Источник