Twitter планує дуже швидко виграти позов проти Маска

Компанія Twitter Inc. планує провести дуже швидкий судовий розгляд свого позову проти мільярдера Ілона Маска, який відмовився від раніше запропонованого ним же викупу соціальної платформи за $44 мільярди.

Про це йдеться в повідомленні агентства Bloomberg у вівторок, повідомляє Укрінформ.

«Адвокати компанії, яка базується в Сан-Франциско, стверджують, що їм потрібно лише чотири дні в канцелярському суді Делавера, щоби довести, що найбагатша людина у світі має виконати умови угоди й заплатити по $54,20 за акцію Twitter»,- зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що компанія сподівається розпочати розгляд справи без залучення журі присяжних уже 19 вересня. При цьому зазначається, що канцелярський суд у Делавері розглядає подібні справи набагато швидше, ніж в інших штатах, де ці процеси можуть затягуватися роками.

Як повідомляв Укрінформ, компанія Twitter Inc. у вівторок подала до суду на мільярдера Ілона Маска, аби змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 мільярди. Суд має визначити, чи достатньо в Маска аргументів щодо порушення соцмережею умов угоди, аби він міг від неї відмовитися.

Источник