5 інтимних проблем, які вирішуються товарами з сексшопу

Використання секс-іграшок – основний та найбільш доступний спосіб спробувати в інтимі щось нове та урізноманітнити пестощі. Проте іноді застосування девайсів 18+ з інтим-магазину TALLA може мати і терапевтичний ефект. Є кілька розповсюджених делікатних проблем, вирішити які можна за допомогою інтимних девайсів. Впевнені, ви будете здивовані.

Швидке завершення: що робити при передчасному фініші у чоловіка

Коли партнер зазвичай швидко фінішує, а його партнерша ще лише на півдорозі до екстазу, то, звісно, це погано. Погано і для самооцінки чоловіка, і для відносин загалом. Але проблема вирішується за рахунок використання секс-девайсів. Наприклад підійдуть:

  • ерекційні кільця;
  • презервативи з анестетиком;
  • рідкий вібратор для жінок.

Ерекційні кільця надягають на пеніс, за рахунок чого сповільнюється відтік крові і відтерміновується еякуляція. А якщо обрати модель з функцією вібрації, то жінка буде отримувати додаткову стимуляцію клітора і швидше досягне оргазму.

Презервативи з анестетиком знижують чутливість пенісу, через що фініш у чоловіків наступає через більший період часу. В середньому використання таких контрацептивів дозволяє продовжити термін близькості на 20-40%.

Рідкий вібратор – це спеціальний крем, який жінка має наносити на вульву та клітор. В ньому містяться особливі компоненти, які забезпечують притік крові до органів малого тазу, через що збудження наступає швидше.

інтим магазин

Як впоратися з ослабленням ерекції під час сексу

Іноді трапляється, що пеніс прямо в процесі близькості раптом «падає». Звісно продовжувати секс в такому стані немає сенсу. Через цю проблему теж є ризик для відносин та самооцінки чоловіка. Проте є певні девайси, які допоможуть чоловіку:

  • ерекційні кільця;
  • вакуумні помпи;
  • збуджуючий крем.

Про дію ерекційних кілець ми розповідали. А от про вакуумні помпи знають не всі. Цей девайс теж забезпечує притік крові до статевого органу, що допомагає швидко відновити ерекцію.

Допоможе також з питання раптової в’ялості і збуджуючий крем. Він теж забезпечує притік крові, активує в геніталіях певні рецептори, завдяки чому ерекція відновлюється.

Відсутність кульмінації у нього: як повернути задоволення

Є певний процент чоловіків, яким важко фінішувати. Так, вони «гіганти» в ліжку і можуть задовольняти жінку годинами, але для чоловічого здоров’я такий стан речей не є нормальним, та і дівчині зрештою вже може стати неприємно. Вирішити питання теж допоможуть секс-товари:

  • мастурбатори;
  • креми для підвищення чутливості головки пенісу;
  • масажери простати.

Пояснюємо. У мастурбаторах зазвичай текстурна поверхня, за рахунок чого збільшується вплив на головку члена і єякуляція наступає швидше.

Креми в своєму складі мають компоненти, які стимулюють роботу нервових закінчень, через що кожен рух відчувається більш чуттєво.

Масажери простати стимулюють передміхурову залозу, тим самим покращується кровотік та стимулюється процес викиду сперми.

Як покращити нерегулярні оргазми у неї

Коли існує така проблема, то це погано і для відносин, і для психоемоційного стану та здоров’я жінки. Тож терпіти не треба, краще купити секс-атрибути, які допоможуть коханій отримувати задоволення від сексу кожного разу:

  • кліторальний вібратор;
  • «кролик»;
  • збуджуючий крем.

Кліторальні вібратори можуть бути вакуумними чи просто мати вібраційну головку. Вони стимулюють клітор, тим самим пришвидшуючи оргазм. Причому вакуумні вважаються більш дієвими. Вони мають насадку, яка створює вакуум і всередині мають мембрану, що рухається під дією вакуумних хвиль. Таким чином забезпечується активна стимуляція найбільш чуттєвої ерогенної зони жінки. Проте і звичайні поверхневі з кількома режимами теж добре подразнюють клітор та доводять дівчину до оргазму. Виявити найбільш дієвий девайс можна лише за рахунок порівняння обох, тож краще мати обидва види.

«Кролики» — це зазвичай погружні вібратори з відростками для стимуляції клітора. Вони забезпечують вплив на дві зони. Використовувати їх можна і в парних пестощах для яскравого фінішу.

Креми, як ми писали вище, сприяють подразненню нервових закінчень та притоку крові до геніталій. Його наносять на статеві губи, клітор. За рахунок цього підвищується чуттєвість і оргазм настає швидше.

Боротьба з рутиною: як урізноманітнити сексуальне життя

Іноді якість сексу може страждати через те, що звичні сценарії вже приїлися та не доставляють пікантних відчуттів, як раніше. Допоможуть теж секс-атрибути:

  • лубриканти з різними смаками;
  • костюми для рольових ігор;
  • БДСМ-аксесуари тощо.

Загалом, краще відвідати інтим магазин TALLA разом та підібрати певні девайси та аксесуари, які б хотілося використати. Так, до речі, ще можна дізнатися фантазії другої половинки, що більше зблизить пару та допоможе зробити секс ідеальним.