Американський кулінар поділився неочевидним методом варіння яєць

Багато людей вважають його лайфхак геніальним.

Здавалося б, зварити яйце — не таке вже й важке кулінарне завдання. Однак часто буває так, що вони виходять у нас не такими, як ми спочатку планували. Хотіли круто, а вийшло некруто, і на оборот, інформує Ukr.Media.

Американець на ім'я Девід Філч, який веде обліковий запис у TikTok під ніком LifeTipSing, зазначив, що існує метод варіння ідеальних яєць. За його словами, вся річ у температурі води. Деякі люди звикли класти яйця вже в киплячу рідину, від цього потім вони набувають зеленого відтінку (мова про жовток).

"Такий ефект дає сульфід заліза, який може викликати у людини таку хворобу, як ентерит (прим. ред.: запальний процес у ділянці тонкого кишечника, що призводить до дисфункції органу та супроводжується дистрофічними змінами слизової оболонки", — пояснив Девід.

Замість звичного для багатьох методу Філч пропонує занурювати яйця в холодну воду ще до того, як поставити її на вогонь. Девід каже, що туди потрібно додати ложку солі та варити яйця рівно 8 хвилин.

Після цього Філч пропонує не витягувати їх одразу, а потримати у тій воді, в якій готувалися, ще 5 хвилин і лише потім перемістити в холодну.

"При правильному приготуванні яйця його жовток має бути оранжево-жовтого відтінку, тоді це не є небезпечним для вживання в їжу", — підсумував кулінар.

Багато людей вважають його лайфхак воістину геніальним. Вони прокоментували відеоролик американця, залишивши багато позитивних відгуків:

  • "От усі роками неправильно варять яйця, а виявляється, так набагато простіше і зручніше",
  • "Я в захваті від ваших методів, сьогодні пробуватиму",
  • "Я вже зварила яйця способом, який пропонує Філч, вийшло чудово", — написали підписники.