Британські вчені заявили, що гарбузове насіння може знизити рівень цукру в крові

Користь гарбузового насіння для діабетиків.

Гарбузове насіння — відмінне доповнення до будь-якої трапези. Дієтологи всього світу відзначають, що продукт може стати справжнім суперфудом завдяки своїм неповторним властивостям. Вони настійно рекомендували не викидати насіння гарбуза і вживати його в їжу на постійній основі, інформує Ukr.Media.

Експерти з харчування стверджують, що гарбузове насіння ефективно бореться з різними онкологічними захворюваннями. Воно стає незамінним засобом профілактики і збагачує організм корисними речовинами. Правильний підхід до вживання робить цей продукт справжнім суперфудом, вважають дієтологи.

Зокрема, в насінні гарбуза міститься велика кількість вітаміну Е. Він перешкоджає розвитку онкологічних захворювань і позитивно впливає на організм. Інше насіння і навіть горіхи не можуть змагатися з гарбузом за кількістю корисних властивостей.

У 100 грамах гарбузового насіння міститься така кількість фосфору, яка задовольняє денну потребу людини на 150%. Аналогічна ситуація спостерігається з магнієм.

Дієтологи рекомендують додавати гарбузове насіння в усі страви. Воно добре поєднуються з салатами, десертами і різними сніданками. Також насіння гарбуза можна обсмажити на сковороді і вживати без додавання солі.

Дана стаття носить виключно інформаційний характер. Перед використанням даних, наданих вище, проконсультуйтеся з сертифікованим фахівцем. Редакція не гарантує будь-які результати і не несе ніякої відповідальності за шкоду або інші наслідки, які можуть виникнути внаслідок використання відомостей, наданих вище.