Чи можна віддавати гроші ввечері: прикмети та забобони

Яких дій не можна робити з грошима у вечірній час.

За всіх часів матеріальна сторона життя хвилювала людей не менше, а іноді й більше, ніж духовна складова. Саме тому з грошима та їх примноженням пов'язана маса народних прикмет. Наприклад, щоб у будинку водилися гроші, не слід залишати гаманець на ніч на столі, а прибирання робити лише у першій половині дня, інформує Ukr.Media.

Одне з найпопулярніших повір'їв пов'язане з віддачею грошей у вечірній час. Вважається, що той, хто необдумано дозволяє купюрам перекочувати в чужі руки після заходу сонця, згодом неодмінно зіткнеться з матеріальними труднощами.

  • Наші пращури вірили, що після того, як сонце покидає небосхил і земля занурюється у пітьму, до влади приходять демонічні сили. Їхній негативний вплив згубно відбивається на будь-якій активності, у тому числі і на маніпуляціях з грошима.
  • З давніх-давен не підлягає сумніву, що сума, віддана після заходу сонця, не принесе користі тій людині, в чиї руки вона потрапить. Крім того, гривні, що пішли з дому, ведуть за собою всі сімейні фінанси і прирікають кредитора на злидні.
  • Згідно з повір'ям вечірнім часом з будинку не можна навіть виносити сміття та брудну воду, а тим паче матеріальні цінності. Тому, чому б ви не віддавали гроші з настанням темряви, вам у будь-якому випадку загрожує бідність.
  • Безглуздо виправдовувати випадок із позичанням грошей тим, що ви робите добрий вчинок, виручаючи друга чи родича у важкій фінансовій ситуації. Сам факт того, що купюри залишають ваше житло, вже негативно позначається на його фінансовій аурі незалежно від мотивів дії. Тим більше, що вигоди боржнику вони все одно не принесуть, а лише погіршать ситуацію.
  • Крім того, будь-яка передача коштів завжди супроводжується їх перерахунком. Однак, згідно з прикметою, той, хто рахує купюри після заходу сонця, найближчим часом несподівано буде змушений витратити велику суму або зазнає великих фінансових втрат. Адже те, що ви не встигли надійно приховати до темряви, нечиста сила обов'язково забере собі.
  • Іноді все ж таки виникає гостра необхідність передати гроші іншій людині після заходу сонця. У цьому випадку можна мінімізувати негативні наслідки, якщо не вручати суму з рук до рук. Боржнику слід упустити купюри на стіл, а ще краще на підлогу. Кредитор повинен піднімати їх по одній штуці, не лише усуваючи негатив, а й посилюючи енергетику грошей.

Источник