Чоловічі імена які притягують гроші і успіх

Вони бізнесмени, шоумени і просто круті хлопці.

Імена цих хлопців виділяють особливу грошову енергетику, яка допомагає їм ставати багатими і знаменитими, інформує Ukr.Media.

Для когось успіх — це виграти золото на Олімпіаді, а для інших — стати, наприклад керівником відділу. Яку б мету чоловіки з цими іменами собі не поставили, сама доля допоможе їм знайти успіх і заробити багато грошей.

Юрій

Працьовитість допомагає чоловікові на ім'я Юрій підкорювати кар'єрні сходи і багато заробляти.

Спокійний, твердий у своїх рішеннях і оптимістично налаштований. Про чоловіка на ім'я Юрій можна сказати, що він на всі руки майстер. За що б не взявся носій цього імені, все піде як по маслу, і він залишиться тільки в плюсі. Юра дуже працьовитий, за що колеги і друзі його поважають і всіляко йому допомагають.

Андрій

Слава і гроші люблять чоловіків з ім'ям Андрій настільки, що самі знаходять до них дорогу.

Володарів імені Андрій відрізняють цілеспрямованість і тонка інтуїція. Гроші у цього чоловіка є завжди, як і успіх. Андрія поважають на роботі, люблять в колі сім'ї — чим неідеальне життя? А все через особливу енергетику, яку виділяє це чоловіче ім'я.

Федір

Людину на ім'я Федір можна назвати впертою, і ця риса характеру допомагає носієві імені стати успішним і багатим.

Федора можна назвати людиною впертою. Саме ця якість і допомагає чоловікові домагатися бажаного. Навіть якщо на перший погляд здасться, що авантюра, в яку вплутався володар цього імені, приречена на провал, саме завдяки завзятості Федя доб'ється успіху. Гроші і популярність у жінок — супутники Федора в дорослому житті.

Артем

Артем любить ризикувати, але тільки якщо знає, що авантюра принесе непогану суму грошей.

Кого люблять великі гроші і гучний успіх? Тих, хто не боїться ризикувати. Артем якраз з тих чоловіків, хто без роздумів піде на виправданий ризик. Так що у жодному разі володарів цього імені не можна назвати безвідповідальними або не дуже розумними. Артем прораховує кожен свій крок і прекрасно прогнозує наслідки, тому й діє, впевнений у власному успіху.

Ельдар

Володар імені Ельдар часто відкриває власний бізнес, тому що не терпить над собою влади.

Чоловіка на ім'я Ельдар можна описати як незалежного, який не терпить над собою влади. Тому найчастіше носії цього імені відкривають приватний бізнес або стають поодинокими виконавцями. Незважаючи на труднощі, які періодично можуть виникати на шляху до успіху, у Ельдара завжди будуть і слава, і гроші.

Микита

Микита теж володіє діловою хваткою і тонко відчуває прибуткові і успішні угоди, за що користується популярністю серед колег.

Носій красивого чоловічого імені Микита може в молодості бути трохи запальним і любити сперечатися. Виростаючи і все більше соціалізуючись, цей молодий чоловік починає поводитися стриманіше. Але не плутайте зі скромністю. У Микити є особлива ділова хватка, що допомагає безпомилково визначати успішні угоди, які принесуть власникові цього імені непогані гроші. За це Микиту поважають колеги і партнери.

Источник