Чоловік вирішив зайнятися найлегшою роботою в світі — тепер він заробляє понад $200 за день

Цікавий спосіб додаткового доходу.

31-річний чоловік з Лондона Фредді Бекітт останні три роки працює професійним черговиком — він стоїть в чергах від імені заможних клієнтів, у яких на це або немає часу, або бажання. При цьому Фредді заробляє близько 27 доларів США на годину. Зазвичай, він стоїть в будь-якій черзі, яка необхідна клієнтам: в музей, театр, кінотеатр або лікарню, інформує Ukr.Media.

"Я шукав низькокваліфіковану роботу, і коли побачив такий варіант, я подумав, що це найлегша робота у світі!", — зізнається чоловік.

Більшість годин роботи він проводить за білетами на популярні заходи і шоу, і хоча літо, безумовно, найбільш завантажений час, йому також доводилося стояти в черзі на вулиці і взимку.

"Я працював 8 годин, стоячи у черзі на виставку Крістіана Діора у V&A для дуже заможних людей віком близько 60 років, — сказав Фредді. — Насправді в черзі було лише 3 години, але вони попросили мене також забрати квитки та дочекатися їхнього прибуття, тому я просто годинами оглядав музей Вікторії та Альфреда, отримуючи 27 доларів США на годину, це було чудово!"

У хороший день чоловік може заробити до 215 доларів. Беккіту подобається, що така праця не вимагає спеціальних навичок і дає можливість хорошого додаткового заробітку. За професією чоловік — письменник-історик.

Источник