Чоловіків з іменами Афанасій, Василь та Іван слід сьогодні привітати з днем ангела

У православному календарі вказані всього три чоловічих імені, власники яких святкують День ангела 20 січня.

На 20 січня в православному календарі вказані всього три імені, власники яких в цей день святкують День ангела. Іменинниками виступають тільки чоловіки, жіночих імен в святцях на цю дату немає. Тому якщо 20 січня народжується дівчинка, то її заведено називати на восьмий або сороковий день після іменин ім'ям найближчої Святої. Ми розповімо, які риси характеру притаманні винуватцям торжества і як впливають на їхнє життя знаки Зодіаку, під якими вони народилися, інформує Ukr.Media.

Вплив знака Зодіаку на життя людей, які відзначають День ангела 20 січня

Люди, народжені 20 січня, відрізняються підвищеною мрійливістю і вразливістю. Вони постійно літають в хмарах, в світі власних мрій і фантазій. При цьому у таких людей дуже добре розвинена інтуїція, яка допомагає їм завчасно спрогнозувати сценарій майбутніх подій, проаналізувати його і зробити необхідні висновки.

Іменинники 20 січня дуже доброзичливі і товариські особистості. Вони просто не уявляють себе на самоті, їм весь час потрібно спілкування і нові враження. Знаком Зодіаку, який керує людьми, народженими в цей період, є Козеріг. Він наділяє своїх підопічних цілеспрямованістю, завзятістю, самостійністю і величезною силою волі.

Козероги відмінно володіють своїми емоціями. Навіть якщо всередині у них все кипить і вирує, на їх обличчі буде безпристрасна посмішка. Ці люди здатні вистояти будь-який удар долі, подолати труднощі і перешкоди. Іменинники дня завжди приймають сторону скривджених і знедолених, а тому завжди готові прийти на допомогу нужденним.

День ангела 20 січня відзначають чоловіки з іменами: Афанасій, Василь, Іван

Афанасій

Чоловіки з ім'ям Афанасій обожнюють подорожувати, а потім розповідати знайомим про свої пригоди. Вони дуже допитливі. Незважаючи на те, що Афанасії вельми комунікабельні особистості, їм складно обзаводитися корисними зв'язками, через що вони повільно рухаються по кар'єрних сходах.

Багато чоловіків з ім'ям Афанасій занадто вперті і категоричні в своїх висловлюваннях. Подібною поведінкою вони часто шкодять самі собі. У Афанасіїв багато друзів, але вони рідко висловлюють їм свою думку, оскільки їх розуміння ситуації може відрізнятися від інших. Афанасії відповідальні, обов'язкові і добродушні. Вони терпіти не можуть насильство, тому всіляко намагаються його уникати.

Василь

Василь добрий, чуйний, комунікабельний і великодушний. Чоловіки з цим ім'ям дуже люблять маленьких звіряток, особливо беззахисних. У Василя велике коло друзів, чиї інтереси він ставить навіть вище власних. Нерідко через таку позицію у нього виникають проблеми в родині, але Василю вдається їх швидко залагоджувати.

Василь відмінний виконавець своїх обов'язків. Він не прагне до керівних посад, вважаючи за краще працювати в тіні. У родині Василь проявляє себе як справжній джентльмен, турботливий батько, люблячий чоловік. Якщо дружина Василя в майбутньому виявиться не такою, як він собі уявляв, чоловік все одно її не кине, оскільки сім'я для нього на першому місці, особливо якщо у них ще є спільні дітки.

Іван

Відмінними рисами характеру чоловіків з ім'ям Іван можна назвати наступні: товариськість, життєрадісність, працездатність, чуйність, довірливість і гостинність. До слова, в його будинку часто можна зустріти велику кількість гостей, яких Іван приймає радо і відкрито.

Іван може поводитися тихо і непомітно, а може проявити буйний і непосидючий характер, ніби в ньому живуть дві абсолютно різних за темпераментом людини. У Івана широке коло інтересів і захоплень, серед яких головні — футбол та риболовля. З жінками Іван поводиться великодушно. Він з легкістю може допомогти своїй обраниці на кухні або по дому. Він не ділить обов'язки на чоловічі і жіночі.

Источник