Чому гаманець — не краще місце для зберігання фотографій дорогих людей

Краще утримуватися від зберігання фотографій у гаманці.

У прикмети вірять багато людей, і цілком природно, що у них виникає питання, чому не можна зберігати фотографії у гаманці. Забобонні люди звикли до того, що та чи інша прикмета їм може підказати, як поводитись у конкретній життєвій ситуації, інформує Ukr.Media.

Існує безліч прикмет, пов'язаних з фотографіями і гаманцем, і їх варто знати, принаймні, головні з них, а інакше проблем з фінансами та інших життєвих негараздів побільшає. Так, одна з прикмет говорить, що гроші не терпітимуть чужого сусідства.

Чому не можна зберігати фотографії у гаманці: перше тлумачення прикмети

З цього випливає, що у гаманці повинні лежати тільки гроші, і ще можна зберігати грошовий талісман. Тому багато людей, згідно з прикметами, кладуть у портмоне лавровий листок, який здатен притягувати грошові купюри, а особливо доларові.

З гаманця варто прибрати усі сторонні предмети, у тому числі чеки, акційні купони, фотокартки, записи телефонів та інші папірці, ключі. Усе це добро можна розподілити по кишенях або залишити у сумочці.

Тут уся справа у енергетиці, оскільки вона є у кожного предмета, і у фотознімка вона також є. А грошам, щоб вони водилися, треба, щоб була наявна дуже сильна грошова енергія, адже недарма кажуть, що подібне притягує подібне. Для цієї мети забобонні люди часто заговорюють талісмани і проводять різні обряди та ритуали на збагачення й залучення удачі.

Так, можна заговорити монетку або ж велику купюру і ніколи від них не позбавлятися. Тоді вони стануть працювати у якості грошових талісманів, що вже неодноразово було перевірено на практиці. Добре, якщо монетка-талісман буде зі срібла, оскільки це дуже благородний метал.

Чому не можна зберігати фотографії у гаманці: друге тлумачення прикмети

У більшості представників людського роду є одна, здавалося б, непогана, звичка тримати у гаманці фотографії своїх коханих або дітей, проте є прикмети, які стверджують, що цього краще не робити.

Існує прикмета, яка говорить про те, що носіння фотознімків своїх родичів у гаманці може негативно позначитися на їх самопочутті, оскільки їм там просто не місце, а для людей дуже важливо, де зберігаються їх фотографії. Якщо це фотоальбом або спеціальна скринька, то фото знаходяться у звичному для них середовищі, і їх власники нічим не ризикують.

А ось якщо знімки неправильно зберігати, то тим самим близькій людині можна завдати шкоди, хоч і проти своєї волі.

Так відбувається, тому що наші знімки переймають на себе частку нашої енергетики, і що головне — частку нашої душі. Адже недарма кажуть, що померлі живуть у наших серцях і на своїх фотографіях. Тому люди, особливо не замислюючись над цим, намагаються накопичити протягом свого життя якомога більше позитивних знімків.

Оскільки фотографії — це позитивні емоції, приємні спогади і переживання, то чим їх більше, тим більш насиченим приємними і знаменними подіями було життя людини.

Відомі прикмети, що стосуються фотографій

Є інша прикмета, пов'язана з фотознімками: їх не можна показувати малознайомим людям, а інакше таким чином людину можна зурочити або навести на неї інший негатив завдяки її фото. Люди різні, і серед них трапляються такі, що заздрять або зурочують.

Також фотографії не повинні потрапити до рук чужих людей, оскільки їх можуть використати у магічних ритуалах і таким шляхом можна накласти на людину прокляття.

Якщо показати фотографію людини екстрасенсу, то він тільки за знімком дуже багато зможе сказати про цю людину. Таким чином неодноразово розкривалися секрети і викривалися таємниці. Наприклад, таким шляхом дружина може дізнатися, чи зраджує їй коханий чоловік, який став затримуватися на роботі.

Існує ще одна гарна прикмета: якщо людина хоче, щоб у її житті було багато приємних моментів, то їй треба зробити багато дивовижних знімків, і чим більше їх, тим більш чудовим і барвистим буде здаватися життя.

Коли комусь захочеться споглядати образ своєї коханої людини, то йому краще взяти її знімок, оформити його у гарну рамку і встановити у себе на робочому столі, так буде набагато краще для них обох, а це означає, що й для їх кохання.

Прикмети про те, що не можна носити у гаманці

Згідно з прикметами, у гаманці небажано тримати такі речі: квитки на громадський транспорт, проїзні, жетони метро, квитки на прем'єру у театр або кіно, концертні квитки, складені брошури та іншу рекламу, візитні картки, недійсні банківські карти, рецепти на медичні препарати. Це дуже погана прикмета, оскільки усі гроші будуть йти на лікування, якщо до неї не прислухатися.

Також не можна піднімати на вулиці знайдені монети і класти їх у портмоне, а особливо коли вони лежали на перехресті, адже, швидше за все, їх підкинули туди навмисно, щоб позбутися від своїх проблем або хвороб. Таким чином просто можна буде перетягнути на себе весь негатив.