Джулія Робертс у рожевому купальнику показала, як виглядає у свої 54

Вона прекрасна!

У 2021 році Джулії Робертс виповнилося 54 роки. Не самий юний вік, але він не заважає відомій американській актрисі вибирати досить відверті вбрання. Причому так, що сидять вони на ній чудово, інформує Ukr.Media.

Нову фотографію вона не виклала, її сфотографували журналісти в день Різдва, яке вона провела в Австралії. Жінка не очікувала, що потрапить в кадр. Вона в цілому останнім часом не так соціально активна, як раніше, майже не веде мережі і рідко виходить у світ.

Багато часу Джулія Робертс проводить зі своїм чоловіком. Разом з чоловіком, кінооператором Деніелом Модером, і своїми дітьми вона вирішила провести зимові свята в теплому кліматі, на узбережжі. До того ж, неподалік проходять зйомки її нового проєкту: фільму "Квиток в рай".

На відпочинку вона постала у в'язаному яскраво-рожевому купальнику, який відмінно сидить на її фігурі. Кадри, які виклали ЗМІ та фанатські акаунти, викликали фурор.

Все через те, що Джулія Робертс чудово виглядає, особливо для своїх років. Вона ретельно стежить за своїм харчуванням, в останні роки вона і її діти дотримуються системи інтуїтивного харчування. Та й спортом актриса не гребує, все це і дозволяє їй виглядати настільки розкішно.