До чого сняться гроші? В світі нічних мрій монетка говорить зовсім не про багатство

Трактування цікавих сновидінь.

Мрії про поліпшення матеріального становища часто перетворюються в сновидіння. Але в світі нічних мрій монетка говорить зовсім не про багатство, інформує Ukr.Media.

Часто сновидіння, в яких ми бачимо гроші, відображають нашу стурбованість нинішнім фінансовим станом або тим, як ми розпоряджаємося грошима. Цей сон передає ситуацію, яка склалася в вашому житті: зараз ви оцінюєте, зважуєте, порівнюєте. Сон може мати відношення як до грошей, так і інших цінностей і придбань.

Так чи інакше, але вас хвилюють питання моралі, можливо, почуття провини або несправедливості, а сон намагається все розставити по місцях. Якщо ви складаєте гроші в сумку, намагаєтеся їх заховати, боїтесь бути пограбованими — значить у вас є певні накопичення, але наяву ви не можете правильно розпорядитися своїм капіталом. Крім прямого значення, гроші можуть бути символом влади, енергії, часу або інших благ. У будь-якому випадку, вони відображають щось накопичене, зароблене. Але фінанси уві сні можуть означати і фальшиві цінності: згадайте народну мудрість — "не в грошах щастя". Все залежить від контексту сну.

Що означають цифри?

Грошові знаки уві сні в їх цифровому значенні теж важливі. Всі багатозначні числа можна розібрати на окремі цифри, тоді 1000 — буде дуже сильна 1. Це говорить про яскраву індивідуальності і навіть егоцентричність. Особисті досягнення для людини на даному етапі найважливіші. Припустимо, людині сниться, що вона заплатила за убогий обід 30 гривень. Запитайте себе, що означає цифра 30, про що вона вам нагадує? Прийшла асоціація з тим, що це "мої роки — моє багатство"? Ось вам і розгадка сну. А якщо вам мариться, що за 3 копійки вдалося купити розкішну річ, цілком ймовірно, що всього 3 роки тому при мінімальних витратах вам вдалося перетворитися з попелюшки в принцесу. В такому разі сон нагадує: не варто знецінювати свої зусилля, слід якомога швидше продовжувати свій розвиток. Отже, розглянемо найпоширеніші сюжети.

Тлумачення снів

Знаходити дрібні монети — ви звертаєте забагато уваги на незначні речі. Це може призвести до того, що ви пропустите щось істотне, будуть неприємності на роботі або в сім'ї.

Монети із золота або срібла — сприятливий знак. Такий сон віщує благополуччя, він говорить про те, що в вашому житті настав період, коли можна пожинати плоди своїх зусиль, ви багато працювали над собою і зараз заслужили нагороду.

Паперові купюри — чим вище їх номінал, тим більше домагань виникне у сновидіння. Цей сон може відображати вашу "роздуту" самооцінку. Досить часто в сновидіннях про гроші відбувається порівняння: багато це чи мало. В такому разі наяву ви порівнюєте себе з іншими, заздрите або намагаєтеся відстояти свої права. Не завжди йдеться саме про гроші. Найчастіше вони символізують ті блага, які допомагають придбати: харчування, одяг, автомобілі, подорожі, навчання…

Віднімати у когось гроші або вчинити розбійний напад. У цих видіннях можуть відображатися ваші тривоги, проблеми, але також бажання. Наприклад, ви відчуваєте себе недооціненими, хотіли б надбавки до зарплати або мрієте, щоб кохана людина зробила гідний подарунок, проте в реальному житті боїтеся підняти цю тему. Але бажання має певну силу впливу, і, якщо його не реалізувати, воно виражається в агресії, яка проривається в сновидіння. У такій ситуації вам може приснитися справжній кошмар, де в ролі головного лиходія будете виступати саме ви. У такому разі потрібно негайно вживати заходів: для початку оцініть себе з гідністю і дозвольте собі отримати те, що хочете. Коли ви усвідомлюєте свої бажання і проявите їх, агресивні сни підуть.

Сейф — сховище скарбів. Образ може з'являтися в снах, щоб продемонструвати вашу скупість і прагнення збирати, але не віддавати. Припустимо, ви зберігаєте за сімома замками свої таланти і здібності: не дозволяєте їм проявитися. А уві сні приходить злодій і намагається дістати ці запаси. Вам може бути страшно, але прийшла пора поставити собі питання: що я так оберігаю і зберігаю в залізному ящику?

Рахувати гроші — занепокоєння і клопоти. Такий сон зовсім не означає, що незабаром ви будете жити безбідно. Він може передавати стан нервозності, в якому ви опинилися.

Отримувати гроші — це хороший знак, обіцяє прибуток.

Знаходити гроші — у вас може з'явитися можливість, яку не варто упускати.

Втрачати гроші — такий сон найчастіше передає ваш тривожний стан, боязнь залишитися не при справах, втратити владу або статус. Після подібних сюжетів варто звернути увагу на свою самооцінку, яка явно занижена.

Источник