Дочка Меладзе розповіла, що хоче повернутися до Києва і чекає дозволу батьків

Рвалася з Італії до Києва одна з перших.

Лія Меладзе, дочка композитора і продюсера групи «ВІА Гра» Костянтина Меладзе, поспілкувалася зі своїми підписниками в одній з соцмереж. Там вона розповіла, що на даний момент знаходиться в Італії. З Києва дівчина поїхала ще 3 березня, але, за її словами, чекає дозволу батьків, щоб повернутися назад, інформує Ukr.Media.

"Як тільки мені дозволять мої батьки, в ту ж хвилину я повернуся. Ми всі хочемо бути разом якомога швидше. Я рвалася до Києва одна з перших, але розумію, що поки рано", — повідала Лія.

В Італії у дівчини повно справ. Вона багато подорожує, займається спортом, а також вчить нові мови. У планах у спадкоємиці композитора — навчання в США, тому вона також активно займається підготовкою до вступу у виш.

Нагадаємо, 18 річна дочка Костянтина Меладзе — співачка. Вона народилася в шлюбі продюсера "ВІА Гри" і Яни Сум. У екс-подружжя є ще двоє дітей. Коли Костянтин пішов з сім'ї до Віри Брежнєвої, Лія заявляла, що не спілкується з мачухою, але продовжує любити батька. До слова, Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва зараз теж, за останніми даними, знаходяться в Італії.

Источник