Дочка Мілли Йовович Евер пішла по стопах мами та зачарувала всіх на тижні моди в Парижі

Чому після тижня моди в Парижі всі тільки і говорять про старшу доньку Міли Йовович?

Старша дочка Міли Йовович Евер — просто копія зіркової матері. До того ж 14-річна дівчина йде по стопах матері. Вона все частіше з'являється на всяких заходах, а на Тижні моди в Парижі і зовсім викликала фурор своєю появою. Як зараз виглядає Евер Габо Андерсон і чим заслужила стільки уваги до своєї персони, розповімо далі, інформує Ukr.Media.

Старша з трьох дочок Мілли Йовович, Евер, схоже, скоро стане новою зіркою. 14-річна дівчина вже знялася в декількох фільмах, а також активно розвивається в модельній кар'єрі. Нещодавно вона засвітилася на паризькому Тижні моди. Дівчина взяла участь у фотосесії і навіть вийшла на подіум. Також вона відвідала зіркову вечірку. А що, Евер — висхідна зірка, це вже точно.

Юна модель і актриса приміряла кілька зухвалих образів. Під час фотосесії вона зробила акцент на макіяжі. Ідеальний тон шкіри і димчастий макіяж очей зробили свою справу. Правда, деякі шанувальники сім'ї Йовович вважають, що таким чином дівчина додала собі кілька років. Хоча в 14 ми всі, напевно, хотіли виглядати старше.

У Парижі яскрава спадкоємиця Міли Йовович також відвідала показ модного бренду Miu Miu. Для цього виходу дівчина вибрала вельми відверте чорне плаття, увагу в якому привертало в першу чергу декольте. Але наряд Евер вміло врівноважила спокійним макіяжем з прозорим блиском на губах. Яскравим акцентом образу стала сумочка.

Відвідала юна зірка і вечірку, на якій веселилася в компанії інших моделей. У своїх історіях в Instagram дівчина показала фото з Белою Хадід і подякувала бренду Miu Miu за відмінний вечір.

Юну Евер не перестають хвалити

У мережі Евер отримала багато компліментів. "Дівчинка дуже хороша. Всі дочки Міли в неї. Є натяки від тата, але по факту — копії Йовович", "лялечка", "тепер "Обитель зла" можна вічно знімати", "яка красуня, дуже схожа на маму", "така стильна. Згадую себе в 14 і сміюся», «такий погляд привабливий», — пишуть шанувальники в мережі.

Евер в Парижі також вийшла на подіум. По суті, заради цього дівчина і вирушила в Париж. До слова, її супроводжували родичі, серед яких, звичайно ж, мати Міла Йовович.

"Ура, наш клан прибув на тиждень моди в Парижі! На самій-то справі тільки Евер бере участь в показах, а ми — просто її дармоїди", — написала жартома з цього приводу Міла в мережі.

Источник