Дрібниці, які з легкістю видають справжнє матеріальне становище людини

Ознаки, які розкажуть про наші доходи більше, ніж ми самі.

Часом ми продумуємо свій наряд до дрібниць: ідеальне плаття, туфлі, аксесуари. Однак деякі, здавалося б, непомітні деталі повсякденного образу можуть з легкістю видати справжнє матеріальне становище людини, навіть якщо зараз вона з ніг до голови одягнена в брендові речі, інформує Ukr.Media.

Ми спробували зрозуміти, які ознаки розкажуть про наші звички і доходи більше, ніж ми самі.

Неохайна косметичка

Вдома ми не звертаємо уваги на те, що наша косметичка вже не першої "свіжості": ну подумаєш, замок зламався і всюди плями від тональника. Часом помітити, що з косметичкою щось не так, ми можемо тільки в громадському місці, наприклад в спортзалі. Ця маленька деталь може видати людину з головою.

Старий гаманець

Буває, що сумки ми оновлюємо кожен сезон, а ось про гаманець забуваємо, адже так довго і утомливо перекладати всі візитки і дрібниця. Однак потертий або застарілий аксесуар може розповісти про свою господиню або господаря досить багато.

Потерті ручки сумки

Швидше за все на сумках приходять в непридатність ручки. Ми тримаємо аксесуар в руках і часто мнемо ремінці, самі того не помічаючи. Можна пов'язати на потрісканий ремінець яскраву хустку, але так чи інакше саме ця деталь видає справжній вік виробу.

Дешева підкладка, що шарудить

Навіть якщо ви не розбираєтеся в брендах, визначити вартість сумки можна і на око. І шкіра або будь-який інший матеріал виробу тут ні причому. Вся справа в підкладці: виробники недорогих моделей, зазвичай, на ній економлять, і через дешевий матеріал вона виглядає занадто блискучою і шарудить.

Сумка втратила форму

Навіть якщо сумка виглядає дорогою (або це дійсно так), її стан все одно багато розповість про господиню. Адже і дорогі і якісні сумки з часом деформуються, і найчастіше з одного боку. Ще так буває, коли сумку частенько набивають до зав'язки і носять в ній тяжкості.

Одна сумка на всі випадки життя

Часто має значення навіть не сам аксесуар, а те, з якою частотою його носять. Всі знають: щоб взуття менше зношувалася, потрібно міняти пари, тому не варто ходити в одних і тих же чоботях кожен день. Так само і з сумками: один виріб на всі випадки життя розповість про вас більше, ніж вам хотілося б говорити людям.

Стара ключниця

Ще рідше, ніж гаманець, ми міняємо ключницю. Зазвичай, через жорсткість ключів матеріал швидко псується і приходить в непридатність. Ми рідко звертаємо увагу на дану маленьку деталь, хоча в цілому ключниця — це зручна і функціональна річ.

Потерта обкладинка для паспорта

Потерта обкладинка для паспорта виглядає вельми неохайно. Частенько ми також засовуємо в кишеньки паспорта різні дрібниці: страхове свідоцтво, чеки, кредитки. Ми часто дістаємо паспорт і показуємо його в магазинах і банках. Тому краще простежити за тим, щоб обкладинка виглядала пристойно.

Неякісна блискавка і дешева фурнітура на гаманці

Навіть якщо сам гаманець виглядає відмінно, дешевий виріб все одно видає неякісна блискавка, яка ламається на раз-два. Тому навіть блискучий, красивий і, здавалося б, дорогий гаманець виглядатиме в рази гірше, якщо його фурнітура або блискавка буде неякісною.

Источник