Як виглядає 5-річний син 78-річного Міка Джаггера

Вони дійсно дуже схожі!

Про музичні заслуги легенди року, фронтмена "The Rolling Stones", Міка Джаггера сказано багато. Недарма ім'я британця внесено відразу у два зали слави — в музеї рок-н-ролу і національної музики Великобританії. Не менше уваги фанатів і преси привертало і бурхливе особисте життя метра. А ми вас познайомимо з молодшим нащадком 78-річного музиканта, інформує Ukr.Media.

Деверо Октавіану Безілу виповнилося п'ять років, рідкісні фото хлопчика з'явилися в акаунті його матері, балерини Мелані Хемрік. З нею рок-зірка вже близько семи років і, схоже, остаточно вирішив стати розсудливим.

Коли вони познайомилися, Мік відразу попередив дівчину, що відносини будуть вільними. Він завжди був поціновувачем жінок і своєрідним рекордсменом, за словами співака, на його рахунку чотири тисячі перемог на любовному фронті.

До народження молодшого сина від 34-річної подруги, музикант кілька місяців перебував у відносинах з 22-річною дівчиною-продюсером. Але ставши у восьмий раз батьком, він вирішив присвятити час створенню повноцінної сім'ї і навіть дав клятву матері Деверо.

Чи зважиться Джаггер втретє зв'язати себе узами шлюбу, поки невідомо. Від попередніх стосунків у нього три дочки і чотири сини. Цікаво, що правнучка метра, старше Деверо на два роки.

До слова, користувачі відзначають, що хлопчик дуже схожий на зоряного батька в молодості, до того ж по знімках видно, що він, як справжній артист, абсолютно не соромиться камери.