Жінка не зможе отримати 12 мільйонів свого батька, оскільки відмовляється виконати всього одну його умову

Зараз вони живе тільки на соціальну допомогу.

Дівчина має намір через суд домагатися права вступити в спадщину, яке і так може стати її, якщо вона виконає останню волю батька, інформує Ukr.Media.

26-річна Клер Браун — спадкоємиця багатомільйонного статку, який залишив їй покійний батько. Але отримати спадщину дівчина зможе лише в тому разі, якщо виконає вимогу, викладену в заповіті глави сім'ї. За життя чоловік мріяв лише про одне — щоб його донька знайшла постійну роботу. Але Клер вперто відмовлялася робити це раніше і не планує робити це і зараз — незважаючи на реальний шанс втратити 12 мільйонів австралійських доларів.

Клер Брану не має наміру працювати, але вимагає передати їй право розпоряджатися спадщиною.

Зараз Клер живе з дочкою в передмісті Сіднея, може розраховувати тільки на соціальну допомогу. За її власними словами, її сім'я "постійно бідує". Нинішнє існування Клер сильно відрізняється від того, до чого вона звикла, коли жила з батьками в центрі міста, відвідувала одну з кращих шкіл і ні в чому собі не відмовляла. Батько Клер-Кріс, успішний торговець, щотижня давав дочці на витрати 500 доларів. Коли чоловіка не стало, виплати припинилися.

За словами Клер, вона розуміє, чому рідні хочуть, щоб вона стала "повноправним членом суспільства", але запевняє, що не зможе працювати і водити машину за станом здоров'я. У дівчини СДУГ-синдром дефіциту уваги і гіперактивності, через який Клер важко сконцентруватися. Щоранку їй доводиться складати список справ, так як вона постійно все забуває. Але, на думку родичів австралійки, це лише відмовки для того, щоб не працювати.

"Я називаю себе розореною мільйонеркою, тому що я весь час на дні і нічого не можу з цим вдіяти. Я лише прошу віддати мені те, що належить мені по праву. Я страждаю. Будь ласка, не могли б ви припинити все це "шукай роботу, Клер!"? Цього не буде", — сказала 26-річна жінка.

На даний момент Клер подала позов до суду, в якому вимагає дозволити їй розпоряджатися залишеними батьком грошима. Але її сім'я має намір відстоювати бажання покійного.

"Ми в розпачі. Ми любимо Клер, але хочемо, щоб вона нарешті знайшла роботу і внесла свій внесок у суспільство", — кажуть родичі Клер.

Ситуація зайшла в глухий кут. На чиєму боці опиниться суд, покаже час.

Источник