Жінок з якою групою крові обожнюють кусати комарі

Чому вони намагаються вкусити вагітних.

Під час спекотної літньої погоди з'являється чимала кількість комарів. Деякі люди не можуть від них врятуватися — їх постійно кусають ці противні комахи. А комусь щастить відбутися кількома укусами за весь літній сезон. Виходить, що ці шкідники вибирають собі жертв. Далі ми розповімо, жінок з якою групою крові обожнюють кусати комарі, інформує Ukr.Media.

Яка група крові подобається комарам найбільше

Наукові експерименти доводять, що комарі воліють 1 групу крові, а 2, 3 і 4 для них не представляє великої цінності. Але тим не менше комар може вкусити будь-яку людину, тому що всі люди видихають вуглекислий газ, а це для них як приманка. СО2 вони чують за 10-20 метрів від себе і відразу ж летять туди. Чим сильніше людина дихає, тим більший інтерес у комарів проявляється до неї.

Яких людей комарі воліють кусати в першу чергу

Їм подобаються вагітні жінки, ті, які займаються спортом або важкою фізичною працею, а також вживають алкоголь. Фахівці кажуть, що комарі найчастіше кусають саме жінок. Це, швидше за все, викликано тим, що у них більш тонка шкіра і судини розташовуються майже на поверхні.

Ще якимось магнітом для комарів є темний одяг, а світлий вони просто не бачать, тому що в ньому люди зливаються з навколишнім середовищем. Комахи дуже добре чують запахи різних парфумів і одеколонів, як би це дивно не звучало, тому реагують на них.

Та людина, яка починає сильно нервувати, буде укушена комаром швидше, ніж та, яка повністю спокійна. Організм в такому стані виділяє гормон кортизол, який приманює цих шкідливих комах.

До речі, цим можна пояснити, чому після першого ж укусу комара, коли ви починаєте нервувати, на вас тут же накидається ціла зграя — чують кортизол.

Ось такі примхливі комахи, які спочатку шукають і підбирають собі жертву за своїми уподобаннями, і тільки потім її кусають.

Источник