Як спортивні прогнози на сьогодні допоможуть вигравати на ставках: поради новачкам

Ставки на спорт – популярна азартна розвага, яку при відповідному рівні вмінь можна зробити прибутковою. Багато онлайн-ЗМІ та експертів пропонують готові спортивні прогнози на сьогодні, які допоможуть вигравати частіше. Іноді їх достатньо, щоб залишатися стабільно в плюсі. Головне – знайти прогнозиста, передбачення якого здійснюються з високою частотою. Але такий підхід працює не завжди.

Для тощо, щоб частіше робити вдалі ставки, бажано не покладатися на думку інших, а самостійно займатися передбаченням результатів ігор. Адже будь-який експерт теж людина, якій властиво помилятися, а у футболі сюрпризи трапляються доволі часто. Тому, щоб уміло користуватися спортивними прогнозами на сьогодні від інших авторів, бажано й самому навчитися вгадувати, як завершиться той чи інший матч.

Як прогнозувати результати матчів – методика успішних ставок

Для якісного і достовірного прогнозування спортивних результатів потрібно не просто відштовхуватися від коефіцієнтів, а аналізувати великий масив даних. Для того, щоб вгадати, чим завершиться гра, необхідно враховувати:

  • базову різницю в силі між суперниками;
  • турнірне значення гри для сторін;
  • стан здоров’я ключових гравців у командних видах, їх дискваліфікації;
  • стиль гри кожного з суперників, їх «зручність» один для одного;
  • історію попередніх зустрічей спортсменів чи команд;
  • моральний настрій учасників напередодні матчу.

Від цих факторів залежить дуже багато. Наприклад, Баварія може не виграти в умовного Майнца, якщо кілька важливих гравців виявляться травмованими. Команда вирішить турнірні завдання і не матиме мотивації грати в повну силу, або ж напередодні станеться сварка гравців з тренерським штабом. Такі нюанси часто не відображаються в коефіцієнтах букмекерів, але дуже впливають на результати. І, щоб робити вдалі прогнози, треба навчитися враховувати подібні «дрібниці».

Де ставити на спорт: легальні українські букмекерські контори

Окрім уміння робити прогнози, успішність беттингу залежить і від вибору букмекера. Бажано надавати перевагу надійним ліцензованим закладам, які пропонують гарні умови та дотримуються прав гравців. Зараз шанувальникам ставок доступні три українські букмекерські контори, які мають ліцензії:

  • Vbet;
  • Favbet;
  • GGbet.

Ці заклади діють в рамках законодавства, мають дозволи та сплачують податки, тому заслуговують найбільшої уваги. Офшорні БК, які зареєстровані в умовному Кюрасао, Мальті чи Гібралтарі, дуже часто поступаються українським букмекерським конторам в плані надійності, безпеки та якості підтримки. Тому обирати їх у якості місця для ставок на спорт варто лише у крайніх випадках, коли жодна з легальних компаній не відповідає якимось важливим вимогам конкретного гравця (наприклад, не має в лінії потрібного виду спорту).

 

Автор: Алеша Каппер — [email protected]

 

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.