Jerry Heil показала, як впала в оркестрову яму на концерті в Тернополі

Jerry Heil потрапила до лікарні після нещасного випадку на концерті в Тернополі.

Українська співачка травмувалася на концерті в Тернополі. Популярна українська виконавиця Jerry Heil, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, 21 грудня потрапила до лікарні. 27-річну знаменитість госпіталізували після падіння в оркестрову яму на концерті в Тернополі, інформує Ukr.Media.

На своїй сторінці в Instagram Jerry Heil повідомила, що дивом відбулася струсом мозку і переломом ребра. Крім того, дівчина оприлюднила відео з моментом падіння з трьох метрів на бетонну підлогу. В описі до кадрів співачка жартома зазначила, що їй потрібно навчитися дивитися під ноги.

"Народ, я вже прийшла до тями, у мене все настільки добре, наскільки це можливо, тому що при таких умовах отримати тільки струс і перелом ребра — це диво. Для мене це додатковий знак, що проживати потрібно кожну хвилинку свого життя. І під ноги дивитися. На відео видно, як впевнено я ступаю в порожнечу. Пам'ятаю, як мені здавалося, що я бачу там підлогу. Далі нічого не пам'ятаю. Не могла навіть згадати ім'я асистентки", — розповіла про нещасний випадок Jerry Heil.

Источник