La Sultane De Saba: SPA процедури в домашній умовах

La Sultane De Saba — люксова косметика для догляду за обличчям та тілом. Косметику виготовляють у Франції, а в Парижі розташований салон, де професійні засоби можна спробувати в поєднанні з процедурами. Але натхненням для створення цієї унікальної косметики стала культура Сходу. А точніше – секрети краси східних жінок та їхніх традиційних засобів для догляду. 

В основі цієї космецевтики – ефірні олії, екстракти рослин та квітів. Султан де Саба обожнюють за насичені запахи. Зокрема, в Україні одними з амбасадорів бренду стала Валерія Гузема та Алан Бадоєв. У засобів є оздоровлювальний ефект, а також їх часто використовують для ароматерапії. Наприклад, молочко для тіла із запахом тропічних фруктів наносять під час тайського масажу, а перед хамамом очищують тіло за допомогою гоммажу чи скрабів з екстрактами бамбуку та алое вера.

На сайті FABO можна придбати унікальну космецевтику: https://fabo.ua/brands/la-sultane-de-saba. В асортименті є BB-креми для обличчя, що ідеально вирівняють тон та надають свіжості й ніжності шкірі. Парфумоване молочко для тіла дозволить насолоджуватись пружною і гладенькою шкірою.

Східна краса: для вас відкриті всі секрети

Якщо чоловіка просять описати словами дійсно красиву жінку, то, скоріш за все, ви почуєте про тендітність, довге та блискуче волосся, ніжну чисту шкіру, м’яке та пружне на дотик тіло. І гострий розум – теж важливий, оскільки власниця бренду Ванеса Сітбон якраз і створила косметику для того, щоб жінки почувалися вишукано і любили себе, а коли любиш себе – то легко віддавати любов іншим. 

Ось які засоби можна знайти в лінійці La Sultane De Saba:

  • BB-креми для обличчя;
  • молочко для тіла з різними ароматами;
  • скраби з натуральними порошками бамбуку;
  • лосьйони для зволоження;
  • гоммаж, пасти та олії для нанесення на вологу шкіру;
  • гелі для душу;
  • дезодоранти.

У бренда є унікальні продукти, такі, як чорне мило. Дві активні олії в його складі: евкаліпту і чорних оливок позбавляють загрубілостей та злущують омертвілий шар епідермісу. Використовують чорне мило під час водних процедур, воно ефективно діє на розпарену вологу шкіру.

Ароматерапія з косметикою La Sultane De Saba

Ароматерапія використовувалася з давніх часів. Цей метод має позитивний вплив на фізичне та ментальне здоров’я людини. На Сході це мистецтво відшліфоване до ідеалу. Саме екзотичні для нас аромати мускусу, амбри, прянощів, ладану та ванілі додають косметичним засобам оригінальності.

Стійкий аромат після використання молочка чи лосьйону буде супроводжувати увесь день. У формулах кремів та скрабів є рослинні екстракти, активні мінерали, ефірні олії. Особливі комбінації речовин добре зволожують, очищають шкіру. З косметикою La Sultane De Saba краса надійно захищена від стресів та негативних емоцій загалом.