Лазерна дерматологія від клініки CALM

З плином часу, внаслідок перенесених хвороб чи травм шкіра людини зазнає вікових та естетичних змін, на кшталт акне та розацеа, оніхомікозу, які провокують появу судинних сіточок, пігментних плям та рубців. Зазначені проблеми можна усунути за допомогою послуг лазерної дерматології, яка також дозволяє скористатися лазерною епіляцією та лазерним омолодженням, послугами з ліфтингу, які сприяють відновленню молодого підтягнутого обличчя впродовж тривалого часу. Зазначені процедури виконуються впродовж короткого періоду часу, не викликають ускладнень та одразу відзначаються яскраво вираженим ефектом.

Чому варто обирати лазерну дерматологію

 Завдяки використанню лазерної дерматології відбувся певний прорив в багатьох галузях медицини. Лазером можна успішно усунути косметичні та вікові зміни на поверхні шкіри, а лазерне видалення капілярів на обличчі здатне покращити якісні характеристики шкіри, сприяє збереженню здоров’я та неповторної краси шкіри обличчя. Зазначена методика є абсолютно ефективною, малотравматичною, точною і безпечною і не має жодних вікових протипоказань.

Застосуванню лазерної дерматології передує очна консультація у лікаря, під час якої:

  • визначаються особливості типу та фототипу шкіри;
  • враховуються індивідуальні особливості пацієнта, його вік та можливі проблеми із шкірою;
  • складається протокол проведення процедур чи відповідного лікування

Деякі дерматологічні проблеми із шкірою на кшталт видалення судинних зірочок, пігментних плям чи новоутворень можна ліквідувати впродовж одного сеансу. Для видалення акне, винних плям, епіляції чи проведення процедури омолодження знадобиться декілька сеансів лазерної дерматології.

Переваги дерматологічних послуг від клініки CALM

Серед конкурентних переваг послуг, що надаються фахівцями клініки CALM варто відмітити використання понад 20 лазерних систем, які застосовуються окремо в залежності від виду дерматологічної патології та характерних особливостей обличчя кожного пацієнта. Завдяки використанню передового європейського обладнання та світових трендів у медичній науці кінцевий результат лазерної дерматології забезпечує молодий та природний вираз обличчя.

Лазерні процедури у клініці CALM використовують понад 10 методик для ефективного лазерного омолодження, в тому числі, безопераційну малоінвазивну підтяжку шкіри обличчя. Завдяки єдиному в Україні апарату PrimeLase здійснюється епіляція небажаного волосся в малодоступних місцях, а використання найпотужнішого лазера StarWalker забезпечує ефективне видалення будь-яких тату.