Летрозол: ціна, переваги та як обрати правильну дозу

Багато бодібілдерів знають, як приймати Летрозол 2,5 мг, та з задоволенням використовують його на курсах стероїдів та ПКТ, оскільки особлива увага завжди приділялася препаратам, здатним подолати ароматизацію. У цьому сенсі збільшилася кількість бажаючих купити засіб, який є інгібітором ароматази та містить однойменну речовину – летрозол. Основна дія препарату спрямована на зниження вироблення естрогенів і придушення ароматизації. Засіб призводить до зниження насичення естрогенами практично на 100%, що свідчить про його високу ефективність. Застосування Летрозолу у силових видах спорту збільшує вироблення важливих гормонів, які змушують організм виробляти власний тестостерон.

Вартість Летрозолу

Обираючи засіб, варто звернути увагу на його вартість, адже летрозол ціна різниться від однієї до іншої торгової точки. Обирати препарат слід у перевірених експортерів. Найкраще віддавати перевагу продавцям, які напряму співпрацюють з виробниками товарів спортивної фармакології. Так, ви зможете замовити найякісніші препарати за доступні кошти, адже в таких продавців відсутня посередницька націнка на продукцію.

Дія препарату на організм

Ефективність таблеток робить їх одними із найпотужніших інгібіторів ароматази. Їх властивості аналогічні властивостям анастрозолу, але вони безпечніші і ефективніші. Препарат цікавий ще й тим, що практично не впливає на гормональний фон спортсмена. При цьому він легко справляється зі своїми безпосередніми завданнями:

  • пригнічує ароматизацію;
  • стимулює синтез природного тестостерону;
  • швидко всмоктується у кров;
  • знижує вироблення естрогену.

Летрозол також запобігає побічним ефектам, таким як прищі та підшкірний жир. Після закінчення курсу прийому вдається зберегти м’язову тканину.

Переваги прийому Летрозолу

Згідно зі статистикою, отриманою в процесі досліджень, препарат дозволяє практично повністю позбутися естрогенів в організмі, приблизно на 98%, причому для цього достатньо мінімальних доз на рівні чверті таблетки чи навіть менше. В одній таблетці міститься 2,5 мг активного компоненту, а його ефективність у напрямку позбавлення від естрогену фіксується навіть при дозі 0,1-0,3 мг. Такі дані просто дивовижні, оскільки жоден інший інгібітор ароматази не може похвалитися такими цифрами.

При цьому варто відзначити, що Летрозол слід застосовувати дуже обережно, оскільки естрогени організму все ж таки необхідні в невеликих кількостях, так як вони безпосередньо впливають на імунітет, здоров’я серцево-судинної системи та можливість м’язового зростання. Це те, що потрібно спортсменам для сили. Саме тому більше чверті таблетки приймати категорично не рекомендується.

Крім виведення естрогену, перапрат має й інші властивості. Зокрема, іноді його можуть призначати не тільки для лікування, а й для профілактики гінекомастії, а також профілактики підвищеного артеріального тиску.

Використання та правильне дозування

Цикл прийому препарату досить тривалий. Його варто  приймати щодня раз на день. Рекомендована доза становить 2,5 мг. Проте відгуки спортсменів свідчать про те, що для досвідчених бодібілдерів дозування може бути збільшено до 2 таблеток на день залежно від індивідуальних потреб. Найкраще приймати ліки під час їжі для кращого засвоєння.

Період прийому, спосіб застосування та дозування розробляються тренером чи лікарем з урахуванням індивідуальних особливостей спортсмена, таких як програма та інтенсивність тренувань, протипоказання, режим дня та сну, харчування та дієта, а також поєднання з іншими продуктами.

Можливі побічні ефекти

Усі побічні ефекти можуть виникнути лише при прийомі препарату у надмірних дозах. Це може  викликати негативні симптоми:

  • гіпертонію;
  • мігрень;
  • біль у суглобах;
  • високу температуру;
  • втому та слабкість тіла;
  • нудоту;
  • випадання волосся.

Якщо ви дотримуватиметеся рекомендацій фахівця, ніяких побічних ефектів у вас не виникне.

Застереження щодо самолікування

Якщо ви вирішили купити Летрозол, не приймайте препарат без консультації тренера або лікаря, оскільки тільки вони можуть призначити правильне дозування та тривалість курсу з урахуванням індивідуальних особливостей організму спортсмена. Уважно стежте за правильним прийомом, який призначив лікар, щоб не занапастити своє здоров’я та отримати користь від використання препарату.