Мета та основні цінності екосистеми незалежних компаній Pin Up Global

Pin Up Global – це унікальна екосистема незалежних компаній, які об’єднали зусилля задля досягнення єдиної мети – створення якісного та конкурентоспроможного розважального продукту. Сьогодні долучитися до команди професіоналів Pin Up Global може будь-який фахівець, який прагне стати частиною грандіозного процесу створення топових продуктів. На сторінці Pin-Up Global в LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/pin-up-global/ будь-хто може ознайомитися з переліком доступних вакансій та вимогами до кандидатів. Серед актуальних вакансій – графічні дизайнери, рекрутери, IT спеціалісти, вебаналітики, HR-менеджери та ін. Дізнавайтеся більше на сайті Pin-Up Global та офіційних сторінках екосистеми у соціальних мережах.

Банер екостсьеми Pin-Up Global

Якою є місія екосистеми Pin-Up Global?

Місія екосистеми Пін Ап Глобал – ґрунтуючись на глибоких знаннях ринку та новітніх технологіях, розвивати сегменти екосистеми та залишатися лідерами галузі. Комплексний підхід до реалізації цієї мети дозволяє Пін Ап Глобал активно розвиватися та масштабувати свою діяльність.

Сегменти Екосистеми

Pin Up Global ділиться на декілька сегментів, кожен з яких має свій профіль діяльності: маркетинг, IT, бізнес-процеси, благодійність, інвестування тощо. Серед напрямків екосистеми:

  • PIN-UP.TECH,
  • PIN-UP.BUSINESS,
  • PIN-UP.CRM,
  • PIN-UP.TRAFFIC,
  • PIN-UP.CARE,
  • PIN-UP.INVESTMENT.

Сьогодні в компаніях з різних сегментів PIN-UP Global працює понад 2500 спеціалістів, а офіси екосистеми представлені в 7 країнах світу: Україна, Польща, Казахстан, Вірменія, Перу, Кіпр, Індія.

Цінності екосистеми Pin-Up Global

Пін Ап Глобал має свої цінності, які відображають те, як живуть і взаємодіють співробітники та партнери екосистеми:

  • Be the first to lead. Команда екосистеми постійно рухається вперед і задає тренди, пропонуючи найкращі рішення як для партнерів, так і для спеціалістів екосистеми.
  • Be an expert in your domain. Професіоналізм команди базується на постійному розвитку разом з екосистемою, глибині розуміння сфери та компетентності у своїй функціональній галузі.
  • Be a partner in teamwork. Синергія — важлива складова у взаємодії ПінАп Глобал, яка будується на довірі. Команда досягає загального результату завдяки вкладу кожного, взаємопідтримці та вмінню домовлятися.
  • Be focused on the result. Команда Пін-Ап Глобал орієнтована на результат — персональний, корпоративний та клієнта. Всі учасники екосистеми досягають цілей завдяки високій швидкості роботи, завзятості та цілеспрямованості.
  • Be open and honest in communication. Бути відкритим в комунікації з партнерами та командою – головне для спеціалістів екосистеми. Для команди важливі прямолінійність та чесність у спілкуванні, тому для цього створюються прозорі та прості політики та процеси.

Сьогодні PIN-UP Global – це бізнес, що швидко зростає та задає тренди на ринку.

Швидкість розвитку та виходу екосистеми на нові ринки демонструє її амбіції та готовність до масштабування. Якщо ви професіонал своєї справи та не боїтесь викликів й готові реалізувати найсміливіші ідеї, команда PIN-UP Global чекає на вас.