Несподівана заява: чому Alyona Alyona вирішила залишити сцену

Реперка Alyona Alyona зробила несподівану заяву, яка вразила її шанувальників.

Артистка оголосила своє рішення про тимчасову паузу у музичній кар'єрі через негативний вплив численних закордонних гастролей на її здоров'я, інформує Ukr.Media.

У своєму Інстаграмі Alyona Alyona поділилася:

«Хочу взяти невелику перерву. Не вдаватимуся до деталей, але постійні поїздки за кордон вимотали мене, як морально, так і фізично, а також позначилися на моєму здоров'ї. Планую приділити листопад місяць відновленню своїх сил. У грудні збираюся сфокусуватися на моїй творчості. Що станеться у січні, поки не вирішила, але знаю напевно, що протягом цих трьох місяців я не пропаду з публічного простору. Я буду ділитися своїми історіями, розповідатиму, що відбувається зі мною і, звичайно ж, ділитися інформацією про мій стан і здоров'я. Але концерти не плануються (якщо не будуть якісь особливі винятки)».

За словами реперші, у період повномасштабної війни, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, вона приділяла дуже мало уваги своєму фізичному стану і всі ці стреси почали негативно впливати на її здоров'я. Шанувальники, хоч і були засмучені цією новиною, але висловили їй свою підтримку та побажали артистці приємного відпочинку та міцного здоров'я.

Источник