Новий потужний смартфон від Apple iPhone 15

У 2023 році сталася довгоочікувана презентація новинки від Apple, на якій було представлено новий iPhone 15. Він зберіг собі усі переваги попередніх моделей лінійки. І здобув натомість кілька цікавих оновлень, які зробили гаджет більш функціональним, практичним та стильним. Айфон 15 представлено сьогодні у широкому асортименті. І в нашому магазині ви можете купити оригінальний смартфон від Apple за вигідними цінами та з привабливими знижками.

Усі характеристики та особливості iPhone 15

15 iPhone пройшов кілька рівнів оновлення для того, аби покращити характеристики, залишаючись при цьому доволі бюджетним смартфоном серед гаджетів від Apple. Серед основних характеристик iPhone15:

  • інноваційний дизайн: плавні кути, міцне заднє скло, насичені, проте не яскраві, а скоріше пастельні кольори з широкою палітрою;
  • сучасний інноваційний дисплей Retina XDR з рівнем яскравості 2000 ніт, що дозволяє краще розрізняти усі деталі зображення навіть під прямими сонячними променями;
  • діагональ екрану 6,7 дюймів;
  • максимально тонкі рамки навколо екрану, що збільшують його корисну площу і роблять смартфон більш практичним у використанні.

Виготовляється Айфон 15 з переробленого алюмінію. Це екологічний підхід та турбота про навколишнє середовище. Окрім того, алюміній – міцний, зносостійкий метал, який дозволяє смартфону витримувати часту експлуатацію, механічні пошкодження, удари тощо.

І саме завдяки використанню доволі бюджетних матеріалів (на відміну від титану, що застосовують в лінійці iPhone 15 Pro і 15 Pro Max) ціна на 15 Айфон доволі вигідна, особливо якщо взяти до уваги усі технічні можливості гаджету.

Чому варто придбати iPhone 15

Важливою перевагою iPhone 15 є продуманий до дрібниць стильний дизайн. Смартфон зручно тримати в руках, він випускається в широкій палітрі відтінків. Ви можете придбати модель як у базовому чорному, так і в більш цікавих кольорах корпусу: рожевий, жовтий, зелений, блакитний.

Серед інших переваг даної лінійки:

  1. Переднє скло виготовляється з використанням унікальної запатентованої технології Ceramic Shield, що робить його максимально стійким до механічних пошкоджень і міцнішим за інші варіанти скла смартфонів.
  2. Високі показники захисту від проникнення пилу та води всередину гаджета, що дозволяє використовувати його в тому числі в умовах підвищеної вологості та забруднень.
  3. Покращена основна пам’ять 48 МП для ваших найкращих фотографій та відео. Фронтальна камера має 12 МП та низку налаштувань для створення високоякісних знімків, у тому числі і режим портретної зйомки.
  4. Покращена робота акумулятора та збільшена його ємність.
  5. Об’єми пам’яті варіюються від 128 до 512 ГБ, що дозволяє вмістити велику кількість файлів на одному смартфоні.
  6. Потужний сучасний чіп A16 Bionic, який покращує продуктивність смартфона та дозволяє йому працювати з різними, навіть «важкими» складними програмами та іграми.

Де замовити оригінальний iPhone 15 в Україні

Купити Айфон 15 з гарантією від виробника ви можете просто зараз на сайті інтернет-магазину Mobile Planet. Ми пропонуємо оригінальні смартфони від Apple з оптимальним співвідношенням ціна-якість і в широкому асортименті. Магазин знаходиться у місті Львів і доставляє товари по всій Україні.

Підбирайте потрібну модель, виходячи з дизайну та технічних можливостей гаджета: об’єм вбудованої пам’яті, кількість sim-карт тощо. Ми здійснюємо швидку доставку в будь-який куточок країни. Менеджери інтернет-магазину Mobile Planet завжди на зв’язку для того, аби дати відповідь на усі ваші запитання та допомогти із вибором смартфону і оформленням замовлення.