Огляди нових моделей роликів Rollerblade

Роликові ковзани італійського виробника Роллерблейд користуються неабиякою популярністю у шанувальників катання на роликах у всьому світі, яких приваблює яскравість та привабливість дизайнерського оформлення ковзанів, продуманість до найменших дрібниць анатомічної форми черевиків. Завдяки посиленій системі захисту власники роликових ковзанів Rollerblade отримали унікальні можливості для демонстрації своїх найкращих якостей – фізичної сили та витримки, неймовірної енергії та спритності під час виконання різноманітних трюків. Ролики американського бренду можна використовувати за будь-якої погоди та пори року, оскільки використання дихаючих матеріалів убезпечує ноги від надмірного потовиділення.

В чому особливості нових моделей роликових ковзанів

Характерною особливістю нової лінійки роликів Microblade, виготовлених відомим італійським виробником Rollerblade є широке різноманіття моделей, кількість яких складає дев’ять. Крім того, виробник представляє нову колекцію з восьми наборів, які включають нові комплекти з захисним екіпіруванням для ролерів.

Нові моделі роликових ковзанів для дітей є напрочуд красивими, міцними та надійними, а завдяки унікальному механізму для збільшення на чотири повні розміри, терміни користування такими ковзанами складуть щонайменше 3-4 роки. Якість матеріалів, з яких виготовлені роликові ковзани є дуже високою головною перевагою нової лінійки роликів є сучасні черевики, які:

  • виготовлені з використанням твердого (жорсткого) зовнішнього каркасу, який є гарантією для правильної анатомічної підтримки стопи та гомілки та перешкоджає їхньому завалюванню під складних піруетів;
  • мають максимальну покращену вентиляцію завдяки жорсткій та стійкій для пошкодження тканині, на всій площі якої розташовані міліметрові вентиляційні отвори;
  • захищено за допомогою спеціальних виступів, виготовлених з надміцних композитних матеріалів.

Колодки нових роликових черевиків є універсальними та розраховані для будь-якого типу стопи, що має різну висоту підйому.

Модельний ряд нової колекції роликів

На сьогодні в офіційному магазині роликів Rollerblade можна замовити та придбати дитячі моделі роликів Microblade для хлопчиків та дівчаток (моделі midnight blue/warm, black/red, SE, Neon Yellow, G rosa blanco та G neon pink), які можна використовувати як для отримання початкових навиків катання, так і для більш професійного катання. У вказаних роликових ковзанах передбачено чотири колеса діаметром 72 мм, що дозволяє забезпечити високі показники стійкості.

У черевиків триколісних роликів для хлопчиків Microblade Free 3WD (їх аналог для дівчат – Free 3WD G) відсутня необхідність у використанні класичних шнурівок, що забезпечує їх швидке та зручне взування.