Особливості ставок на CS:GO

Ставки на кіберспорт набирають все більшу популярність серед гравців БК. Однією з найбільш цікавих ігор для ставок є Counter Strike. Зробити парі на CS:GO можна сайті https://gg205.bet/uk-ua/, а нижче ми розглянемо деякі особливості таких ставок.

Принципи ставок на CS:GO

Головним принципом, на який потрібно спиратися, роблячи ставки на CS:GO – це, безперечно, статистика. Звичайно, без аналізу статистичних даних кожної команди неможливо грамотно розрахувати та передбачити результат матчу. Одним з кращих, а також найвигідніших парі це беттинг на те, що переможе одна з команд, а також парі на тотал всіх карт, фори по всіх картах, парі на точний рахунок.

Потрібно завжди бути в курсі того, як змінюється склад команд, тому що в CS:GO це дуже важливо. Навіть важливіше, ніж у традиційних видах спорту. Формат «5 на 5» особливий тим, що кожен окремий член команди — важлива фігура і замінивши одного гравця можна отримати не зовсім передбачувані результати.

Деякі варіанти ставок

  • Беттинг на результат турнірів та подій

Природно, ставки на результати – це найпростіший і найпопулярніший спосіб беттингу на кіберспортивні дисципліни. БК пропонують робити ставки на результат матчів у режимі реального часу та в лінії. Однак цікаво, що нічия тут майже ніколи не пропонується, оскільки небагато операторів турнірів проводять турніри в форматі, де є ймовірність нічиєї.

У Counter-Strike: Global Offensive теж бувають свої фаворити, як і в стандартних традиційних спортивних дисциплінах. Адже елемент випадковості у грі не є особливо вищим, ніж під час ставок на звичайні види спорту, такі як футбол, баскетбол, гольф, хокей тощо.

  • Фора (наприклад, по раунду або карті)

Фора – це перевага, що заздалегідь надається слабшому супернику. Фора може бути мінусовою, а може плюсовою. Таку ставку слід розглядати в тому випадку, якщо в цьому матчі є явний фаворит.

  • Парі на перемоги у певних раундах

Цей варіант дуже популярний при ставках під час лайву, тобто режимі реального часу. Потрібно розуміти, що жива трансляція турніру та окремого матчу може передаватися з невеликою затримкою, отже, коли ви спостерігатимете за третім раундом, букмекери швидше за все вже прийматимуть ставки на четвертий, а не на третій раунд. Це означає, що прорахувати ситуацію наперед, напевно, буде досить складно.

  • Ставки на альтернативні результати матчу

Це може бути ставка на те, що якась певна команда переможе в одному з раундів – наприклад, у пістолетному чи ножовому двобої, а також парі на тотал (загальний результат) карт, на виграш однієї зі сторін (парна чи непарна кількість) та інше.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.