Під час наряджання ялинки брати розбили улюблену іграшку бабусі — саме завдяки цьому вони заробили більше $ 250 тисяч

Брати винайшли корисну річ, яка дозволяє іграшкам не падати з ялинки.

Брати-близнюки захотіли прикрасити ялинку, але душевний порив закінчився маленькою трагедією: вони розбили сімейну реліквію — старовинну новорічну іграшку. Але перед батьками і бабусею хлопчики вибачилися гарно. Вони винайшли пристосування, яке не дозволяє ялинковій іграшці впасти, інформує Ukr.Media.

Як і більшість 12-річних дітей, Аяан і Міккі Накві зі штату Кентуккі обожнюють зимові свята — Різдво і Новий рік — за атмосферу: мама і бабуся печуть печиво, вони допомагають з пакуванням подарунків і намагаються викрасти щось з кухні, і усе це відбувається під новорічні пісні. Але найбільше вони полюбляють прикрашати різдвяну ялинку старовинними іграшками своєї родини, які передавалися з покоління у покоління.

Усе поступово йшло до того Різдва, коли вони випадково розбили одну з ялинкових іграшок, яку дуже любила їх бабуся. Начебто дрібниця, але кожен знає, наскільки важливі деталі, які пов'язують родини з їх минулим. Хлопців не лаяли, але невелику порцію смутку у свято отримали усі.

Але з розбитої іграшки виросло щось неймовірне, що принесло родині Аяана і Міккі багатство. Дорослі навіть не підозрювали, що їх хлопчаки — майбутні Ілони Маски. Парочка настільки багато сумувала про безглузду втрату, що днями продумувала пристосування, яке б не дозволило впасти жодній ялинковій іграшці. Аяан представив перший прототип для шкільного проєкту і зрозумів, що вони наблизились до мети.

Їх впевненість зросла, коли вони представили свій "ялинковий якір" на міському різдвяному ярмарку. За один вечір вони заробили тисячу доларів. Після цього маленькі бізнесмени зрозуміли: час діяти. Аяан і Міккі самостійно створили веб-сайт, розрахували маржу прибутку і провели аналіз ринку.

Свій проєкт з кріпленнями для іграшок Ornament Anchor вони запустили на самому початку 2020 року, продававши комплект з 12 виробів за 7,5 долара. До його кінця вони разом з батьками вже підраховували колосальний для 12-річних хлопців прибуток у 250 тисяч доларів.

Хоча зараз хлопці насолоджуються своїм успіхом, 2020 рік був непростим для початку нового бізнесу.

"Відкрити компанію лише за три місяці до кризи, а потім це віддалене навчання… Це було по-справжньому важко. Ми настільки швидко пересувалися від злетів до падінь".

Але, попри труднощі, брати залишилися людьми. Щомісяця вони жертвують десять відсотків прибутку у притулки для тварин і обіцяють, що продовжать це робити протягом усієї своєї бізнес-кар'єри.

Источник