Прикмети і забобони про гроші, до яких варто прислухатися тим, хто мріє розбагатіти

Дізнайтеся, як залучити достаток у свій будинок.

У всі часи люди прагнули до матеріального достатку, щоб себе і своїх близьких забезпечувати всім необхідним. Тому про гроші з'явилося багато народних прикмет і забобонів, до яких варто прислухатися тим, хто мріє розбагатіти, інформує Ukr.Media.

Що робити, щоб водилися гроші

Тим, хто мріє про фінансове благополуччя, важливо багато і наполегливо працювати. При цьому дуже часто навіть найактивніша праця не призводить до очікуваних результатів. Фінанси витікають крізь пальці, як вода, і накопичити їх не виходить ніякими способами.

Якщо ненадовго забути про правила фінансової грамотності, які передбачають раціональний підхід до заробітку, витрати і заощадження коштів, допомогти уникнути фінансового провалу допоможуть народні прикмети.

Важливо часто проводити генеральне прибирання, бо пил і бруд є джерелом негативної енергетики. У будинок, захаращений старими і непотрібними речами, гроші не прийдуть, так як для них в ньому просто немає вільного місця. Позбавлятися ж від старих речей, які захаращують навколишній простір і енергетику людини, потрібно в гарну погоду. Так "ритуал" очищення від усіх проблем буде більш ефективним.

Досягти фінансової стабільності допоможе і звичка витрушувати скатертину зі столу кожен раз, коли вдома побували гості. Робити це краще у дворі або на балконі, якщо людина проживає в багатоквартирному будинку.

Доброю грошовою прикметою є поява в будинку павука. Той, хто його побачив, може найближчим часом отримати фінансову винагороду.

Щоб достаток примножувався, гроші зберігати потрібно неподалік дзеркала. Це повинно бути чисте місце, красива коробка або шкатулка. Перешкоджати грошовому потоку можуть предмети, які оточують обрану кубушку.

Що не можна робити тим, хто мріє розбагатіти

Народні забобони свідчать про те, що людям, які бажають мати достаток, не можна замітати сміття до порога. Так можна вимести все щастя і благополуччя. Прибирати і виносити сміття не можна після заходу сонця, щоб уникнути великих фінансових втрат. Два віника в будинку привертають до людини бідність і розорення.

Небажано залишати ключі від вхідних дверей на столі, так як вони залучають до фінансової сфери життя невдачі. Щоб уникнути порожнечі в гаманці, потрібно прибирати зі столу порожні пляшки і тарілки із залишками їжі.

Не можна віддавати з дому хліб і сіль. Якщо сусідам необхідна допомога в даному питанні — продукти їм можна продати за символічну суму. Не можна речі і гроші, які позичаєш, передавати через поріг, щоб не залучати в будинок бідність і невдачі.

Источник