Привітання з днем народження брата

Привітання з днем народження брата своїми словами

 

Дорогий братику, в твій день народження від усієї душі хочу побажати тобі як лев боротися за свою удачу, як вірний лицар боротися за щастя, як щирий мудрець розподіляти свої сили, як справжній джентльмен бути оточеним жіночою увагою, як людина свого слова завжди домагатися успіху і благополуччя.


Вітаю дорогого брата з днем народження! Нехай удача стане постійним гідом у твоєму житті. Здоров’я буде тобі вірним другом і радість не покине ніколи. Нехай друзі завжди надійні зустрічаються на твоєму шляху, а успіх і процвітання нехай оточують постійно.


Братик, дорогий, сьогодні чудовий і сонячний день – День твого народження! Я від усієї душі і від чистого серця бажаю тобі здійснення найзаповітніших бажань! Я хочу підняти свій келих за те, щоб тобі пощастило отримати унікальну можливість дотягнутися до мрії і насолодитися нею сповна! Бажаю тобі зустрічати на життєвому шляху тільки хороших людей! Хай щастя і удача стануть твоїми вірними супутниками!


Вітаю тебе з днем ​​народження, мій дорогий і чудовий братик. Бажаю завжди залишатися головним героєм у своєму житті, цілеспрямованим і впевненим у своїх діях. Бажаю, щоб в житті не було неприємностей, щоб в твоєму домі завжди витало у повітрі щастя й лунав дзвінкий сміх рідних людей.


З днем ​​народження, дорогий мій братик. Нехай на твоєму шляху не буде стоп-знаків і постійно горить зелене світло до заповітної мрії. Бажаю сили тіла і розуму, достатку щастя і удачі, успішних і корисних справ, веселих жартів і забавних пригод.


Братик, нехай все хороше в твоєму житті множиться, і його буде більше ніж поганого. Нехай достаток завжди плюсуется, а успіх збільшується з прогресією. Нехай в твоєму здоров’я ніколи не буде мінусів, а щастя буде вищим, як математика. З Днем народження!


Вітання з днем народження брата у прозі

Дорогий брате! Бажаю тобі море щасливих і безтурботних днів. Щоб по життю з тобою завжди пліч-о-пліч йшли удача, везіння і вірні друзі. Щоб поруч з тобою була завжди та єдина і кохана дівчина, яка буде тобі вірною і надійною супутницею. Благополуччя тобі та достатку!


Захисник мій. Мій кращий братик. Вітаю тебе з твоїм днем! Хочу побажати тобі безліч яскравих фарб, щоб ти з їх допомогою прикрашав свою насичене життя так, як ти сам цього бажаєш. Ніколи не здавайся! Вперед і тільки вперед.


З днем народження! Нехай у тебе буде все найкраще, ти цього заслуговуєш. Я хочу, щоб всі поставлені цілі досягалися як можна швидше, щоб ти підкорював все нові і нові вершини. Щоб ти ніколи не зустрічав у своєму житті зради і самотності. Щоб ти і твої близькі були здорові.


Вітаю тебе, мій милий братик! Нехай твоє життя буде щасливим і складаним, як сценарій чудового доброго фільму. Нехай в ньому присутні інтрига, справжня дружба, щастя, захват, рішення всіх питань і проблем, пригоди, пристрасть і міцна любов. Бажаю тобі в повній мірі насолоджуватися цим блокбастером, кожен день з посмішкою прокидатися і чекати нового розвитку сюжету і справжніх чудес. З Днем народження брат!


Брат, я вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай в твоєму житті завжди трапляються чудові і веселі події, нехай без тебе не обходиться жоден сімейне свято і торжество, нехай твої тривоги стають лише пилом у Всесвіті, нехай твої мрії завжди втілюються в реальність буття.


Дорогий брате! Вітаю тебе з днем ​​народження! Я дуже хочу, щоб ти був щасливий! Нехай робота твоя буде цікавою, сім’я – міцної, дружина – люблячої, діти – слухняними, а здоров’я – міцним! Перед тобою відкриті всі шляхи! Вибери один-єдиний, але свій! І нехай він буде правильним!

З днем народження брата у віршах

привітання з днем народження брату гіф

Сьогодні дуже важлива і радісна дата
— День народження у кращого на світі брата!
Хочу тебе привітати, побажати здоров`я,
Нехай твій дім буде оточений любов`ю,
Наповнений світлом, радістю, теплом,
Нехай багато сміху і посмішок буде в ньому!
Живи щасливо, досягай усього, про що мрієш,
А як люблю тебе, рідний, ти сам прекрасно знаєш.


Братику любий, ти в мене найкращий,
Бажаю тобі я великого щастя,
Завжди будь розумний, не лізь у халепи,
Я вірю в житті ти підеш далеко.

Досягнень бажаю, успіхів в навчанні,
Друзів багато і справжнє кохання,
Хай поважають тебе, довіряють,
Хай нагороди тобі лиш вручають.

Близьких підтримуй, батьків захищай,
Діток маленьких не ображай,
Завжди тебе я готова прийняти,
Щоб не ставалося ти маєш знати:

Я тебе люблю, ти в мене найкращий,
Зі святом тебе, мій любий брате!


Бажаю у День народження успіху,
Везіння і щастя – від душі!
Нехай життя буде сповнене добра і сміху,
Емоцій яскравих, великих свят.
Нехай все, що ти захочеш, трапиться,
Про що мрієш, все відбудеться,
І що тобі сьогодні тільки сниться,
Нехай неодмінно наяву прийде.


З Днем Народження вітаю,
В день святковий побажаю,
Брате любий будь щасливий,
В міру лиш сором’язливий.

Хай наповнюється серце,
Світлом, втіхою, любов’ю,
Залишайся, милий брате,
По житті завжди собою.

Хай незгоди і невдачі,
Не збивають зі шляху,
Щоб завжди ти знав,
що хочеш і куди тобі іти.