Привітання з днем народження онуку

Привітання з днем народження онуку в прозі


Дорогий онук, в цей чудовий день твого народження я бажаю, щоб мої молитви надійного охороняли тебе від будь-яких негараздів долі. Нехай твоє щастя буде настільки ж безмежним, як безмежна моя до тебе любов.


Дорогий мій онучок! Я вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя завжди буде радісною і солодкий! Тільки щастя хай тебе завжди супроводжує по життю, і удача посміхається тобі завжди! А я завжди підтримаю і допоможу чим зможу!


Нехай мрія весь час нагадує тобі, онук, що не можна стояти на місці! Живи краще, ніж ми, будь щасливішими і успішніше. А ми продовжимо тобою пишатися!


Мій рідний внучок! Прийми самі радісні і світлі вітання! Нехай твоє життя буде наповнене сміхом і веселощами, які ти даруєш всім навколо, хай твої очі завжди сяють від захвату, а енергія б’є ключем протягом усього життя! Будь завжди цілеспрямованим і добивайся задуманих цілей!


Мій милий, коханий, любий онук! Вітаю тебе з веселим, чудовим днем ​​- днем ​​твого народження! Будь завжди здоровеньким, активним, допитливим і сміхотливим хлопчиком, рости міцним, сильним і сміливим, радуй своїх батьків і родичів.


Бажаємо вирости великим і міцним і нехай виконуються твої мрії. Знай, онук, ти для нас завжди залишишся найкращим. Нехай щастя буде твоїм другим ім’ям. З Днем народження.


Онучок! З Днем народження тебе! Нехай всі твої дитячі мрії і мрії обов’язково здійсняться. Завжди вір у чудеса і чари, загадуй все нові бажання, побільше смійся, радуйся і будь слухняним хлопчиком. Будь щасливий, здоровий і завжди веселий!


Я рада вітати тебе онучок з іменинами! Хочеться бажати тобі тільки всього найкращого і приємного, щоб твоє життя, була схожа на казку, де багато чудес, щоб щастя не покидало тебе. Нехай все про що ти мрієш, рано чи пізно збудеться. Головне наполегливо йти до своєї мети і вірити в успіх. Бабуся завжди з тобою.


Зворушливі вітання з днем народження онуку


Дорогий мій онук, вітаю тебе з Днем Народження. Бажаю тобі бути лідером і оптимістом, добрягою і активістом, в потрібну хвилину – інтелігентом, а на відпочинку веселуном, улюбленцем удачі і щасливчиком по житті.


Дорогий онук, З Днем Народження. Бажаю, щоб твій успіх був грандіозним, щоб твоя слава була доброю, щоб твоя доля була щедрою на щасливі випадки та збіги, щоб твоє життя якомога частіше дарувало тобі великі можливості і яскраві мрії.


Вітаю від усієї душі самого чудового, чудового, розумного, красивого, обожнюваного і дорогого онука з народженням на світі. Бажаю тобі ніколи не хворіти. Нехай буде життя повне хороших вражень, радісних пригод, ентузіазму, творчих ідей. Завжди досягати своїх цілей.


Самого чудового і талановитого онука, розумного і красивого вітаю від щирого серця з днем народження! Як бабуся бажаю тобі смачно їсти, ніколи не бути голодним і добре виглядати. Нехай щастя прийде у твоє життя і назавжди залишиться в ній. Бажаю тепла, уваги і турботи.


Мій улюблений онук! Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі цілий океан посмішок! Нехай твоя віра в щасливе майбутнє ніколи не залишає тебе. Будуй своє життя так, щоб в старості можна було озирнутися, підвести підсумки і зробити висновок, що всі бажання здійснилися і всі цілі досягнуті. Добра тобі!


Онук коханий, ми з тобою народилися в різні епохи. Моя вже в минулому, твоя – лише починається. Так нехай же ім’я їй буде – Щастя. З Днем народження!