Речі, на які будуть витрачати гроші бідні люди, а багаті ні

Всі ці витрати багаті не вважають необхідними, вони їх уникають, за рахунок чого зберігають свій добробут, а не витрачають останні гроші.

Про багатство і бідність сказано багато. Заможні люди здаються чимось незбагненним, неймовірним. Бідняки ж багатьом зрозуміліші, ближче. Але насправді різниця між багатими і бідними людьми не така велика, якою вона може здатися. Вони відрізняються кількістю грошей в першу чергу. Але є ще деякі нюанси, інформує Ukr.Media.

До них відноситься підхід до покупок. Є речі, які купують тільки бідні, а багаті в їх бік навіть не дивляться.

Повсякденний одяг низької або середньої якості

Багатим людям важливо купувати не просто ганчірку з логотипом відомої фірми, а річ, яка коштує своїх грошей. Вони можуть піти до магазину, де проходить розпродаж, щоб купити одну якісну річ, яка буде носитися роками. Така покупка буде фінансово вигідною.

А ось бідняки схильні скуповувати все дешеве, тому що воно в моді, тому що на таких речах є логотипи компаній, які відомі у всьому світі.

Спонтанні покупки

Бідні люди не планують свої покупки, можуть йти на поводу у миттєвих бажань. Їм здається, що вони витрачають незначні суми, які взагалі не відчуваються. Але насправді так вони втрачають багато грошей.

Багаті ж не будуть купувати те, що не планували, а візьмуть час на те, щоб подумати, чи потрібна їм річ та прийняти усвідомлене рішення.

Тренінги особистісного зростання

В цей час їх стало дуже багато. Багаті часом відвідують якісь курси, але вони вибирають те, що їм дійсно потрібно, те, що допоможе їм просунутися вперед в тому напрямку, який вони вибрали.

А ось бідняки будуть вчитися тому чого не знають та будуть вірити, що їм це допоможе. Вони не рахують, скільки грошей вони витрачають на те, що можуть дізнатися самостійно. Та й знання, які вони отримують на тренінгах, часто взагалі не застосовують на практиці.

Кредити без потреби

У багатих людей кредити асоціюються тільки з тим, щоб розширювати бізнес, який стабільно приносить прибуток.

А ось бідні люди будуть брати їх на все. Вони будуть купувати побутову техніку в кредит, будуть в розстрочку купувати одяг. Їм буде здаватися, що це вигідно. Але вони не будуть враховувати те, що відсотки, які вони виплачують, витягують у них величезну кількість грошей.

Ексклюзивні банківські картки

Всіма їх можливостями жодна людина не буде користуватися. Багаті це розуміють, тому вважають за краще брати в банку ту картку, яка зможе задовольнити запити, які у них є.

А ось бідняки будуть робити собі карту, яка матиме величезну кількість можливостей, яка буде коштувати колосальних грошей. Їм вона буде потрібна, щоб просто підкреслити статус, якого у них немає, щоб здатися заможними.

Источник