Ритуал по залученню грошей, який проводиться під час прибирання

У день наведення порядку небажано запрошувати в будинок гостей.

Прибирання — це заняття, яке мало кому приносить задоволення. Однак якщо поєднати приємне з корисним, результат буде зовсім іншим. Мало хто знає про те, що існує спеціальний ритуал, до якого можна вдатися під час наведення порядку вдома і тим самим притягнути до себе багатство, інформує Ukr.Media.

Однак тут є важливий нюанс — щоб привернути до себе гроші, потрібно братися за справу у вівторок або суботу.

Як провести ритуал по залученню грошей

Починати прибирання краще з самого ранку. Перед тим, як піти вмиватися і снідати, відкрийте вікна на провітрювання.

Якщо ви хочете позбутися від негативної енергетики, викиньте старі речі, що захаращують простір. Також не варто тримати у себе зламані предмети або порваний одяг.

Розкладіть все по своїх місцях. Ретельно протріть дзеркала, а потім приступіть до вологого прибирання. Тут важливо використовувати не звичайну, а "заряджену" воду.

Вам знадобиться 27 п'ятигривневих монет. Помістіть гроші у відро, наповнене водою, і залиште на хвилин сім. Після закінчення потрібного часу виловіть всі монети і почніть протирати двері, вікна, а також пороги.

Під час прибирання потрібно думати про фінансове благополуччя. Уявіть, на що ви б витратили отримані кошти. Цілком можливо, що ви захочете втілити в життя давню мрію.

До речі, в той день, коли ви приводите житло в порядок, небажано запрошувати до себе гостей. Відповідно до забобону, люди, які прийшли в будинок, можуть забрати позитивну енергетику.