Санаторій «Лісова пісня»: особливості перебування, лікування та відпочинку

Санаторій «Лісова пісня» в Трускавці

Прикарпаття славиться своїми мальовничими пейзажами, які радують око туристів. Насолодитися красою та покращити здоров’я приїжджають до Трускавця, який знаходиться поблизу гір та пропонує оздоровитися в одному з лікувальних закладів курорту. Комфортне житло, яке пропонують кращі санаторії в Трускавці, зробить перебування на відпочинку, як вдома. Крім лікування, в місті є різноманітні розваги. Ресторани та кафе пропонують страви різних країн світу.

Гостинність санаторію «Лісова пісня»

В цей заклад можна приїхати всією сім’єю. Апартаменти дозволяють розміститися разом з дітьми з достатньою кількістю вільного простору. Харчування тут підлаштовується під кожного гостя. За попереднім замовленням можна отримати дієтичні страви, які підходять саме вам. Хоча на території санаторію є ресторан та лобі бар, але для гостей також передбачена кухня безпосередньо в номері. В санаторій «Лісова пісня» Трускавець приїжджають навіть з маленькими дітьми, а для них завжди потрібно мати під рукою приладдя для приготування їжі.

Те, про що ви могли мріяти в свої робочі будні, може стати реальністю в санаторії. Адже тут є власний СПА-центр з басейном, гідромасажем та сауною. На такому відпочинку можна розслабитися та забути про трудові будні. Доступні ціни в «Лісова пісня» Трускавець пропонує для кожного гостя. З послугами няні батьки зможуть відвідувати всі процедури та приділити увагу своєму здоров’ю.

Яке лікування пропонує санаторій?

Найчастіше ціллю подорожі в Трускавець є оздоровлення. Багато лікарів радять проходити реабілітацію після тривалого стаціонарного лікування в одному з лікувальних закладів міста. В санаторії «Лісова пісня» Трускавець відкриває дійсно великі можливості. Заклад має власний медичний центр, де працюють досвідчені лікарі. Тут можна пройти необхідну діагностику, отримати призначення та почати оздоровчі процедури вже з наступного дня.

Основою оздоровлення цього курорту є вживання цілющої мінеральної води. Для зручності гостей власний бювет знаходиться на першому поверсі санаторію. Тут можна скуштувати воду з джерел Нафтуся, Марія, Софія, Броніслава і Моршинська. Крім того, лікарі радять проведення фізіотерапевтичних процедур, грязеві маски, соляна терапія та різні види масажів.

В медичному центрі можна пройти основні лабораторні дослідження та УЗД-обстеження. В санаторії консультують такі лікарі: терапевт, уролог, гінеколог, кардіолог та педіатр. Якщо пацієнту потрібен інший спеціаліст, то є можливість організувати таку консультацію.

Які розваги пропонує Трускавець великим та маленьким гостям?

Трускавець радий вітати гостей в будь-яку пору року. Найбільше туристів тут можна побачити влітку або в період новорічно-різдвяних свят. Саме в цей час найбільші ціни на путівки. Щоб зекономити на житлі багато туристів обирають період затишшя, коли більшість готелів та санаторіїв пропонують знижки на проживання.

В Трускавці «Лісова пісня» ціни пропонує на доступному рівні. Хоча інфраструктура самого закладу включає багато розважальних та корисних закладів, але гості також можуть відвідувати культурно-розважальні заклади міста. Тут є музеї, кінотеатри, ресторани, кафе, нічні бари. Дельфінарій залишить купу позитивних емоцій не тільки у дітей, але й у дорослих. Для дітей різного віку також знайдуться розваги в торгово-розважальному центрі. Доки діти веселяться, батьки можуть приділити час шопінгу та придбати сувеніри для рідних та друзів.

Щоб зробити відпочинок з дітьми дійсно цікавим, обирайте не дитячий санаторій в Трускавці, а їдьте на курорт всією сім’єю. Адже що може бути краще часу, проведеного разом.