Секрет вічної молодості: топ-5 продуктів, які збережуть красу

Що їсти, щоб не старіти.

Наше здоров'я безпосередньо залежить від того, що ми їмо. Тому дуже важливо ретельно підходить до відбору свого щоденного раціону. Експерти в галузі дієтології назвали продукти, які омолодять організм, інформує Ukr.Media.

Багато хто вважає, що еліксиру від старості немає. З якогось боку, це справді так. Однак існують способи уповільнити цей процес і відчути себе на пару десятків років молодше.

Морепродукти

Риба, мідії, креветки містять велику кількість необхідного організму вітаміну омега-3. Він має протизапальну властивість і ефективно стабілізує клітинні мембрани. Це основне джерело енергії, яке сприяє прискоренню роботи мозку та концентрації уваги.

Розмарин та лляна олія

Кислоти, що містяться в цих продуктах, позитивно позначаються на обміні речовин і знижують глікацію. Провокують ріст волосся і роблять його більш гладким і слухняним.

Зелень

Вона багата на потужні антиоксиданти і відновлює кислотно-лужний баланс. Додавши в своє харчування петрушку, кріп або селеру, ви позбавите себе поганого холестерину.

Часник

Одна з найкорисніших приправ, яка допомагає печінці позбавитися токсинів і захищає від раку. Ну і, звичайно, є найкращим профілактичним засобом від застуди.

Броколі

Зміцнює імунітет та сприяє детоксикації за допомогою корисних мінералів. Зберігає молодість шкіри і робить її більш еластичною та зволоженою.

Источник