Що буде з організмом, якщо вживати вівсянку кожен день

Вівсянка, сер!

Вівсяна каша на сніданок — це просто ідеальне блюдо, яке обов'язково призведе до того, що ви схуднете. Блогерка з Хорватії, наприклад, провела експеримент: дівчина щодня їла вівсянку, а потім розповіла про своє самопочуття і які зміни зазнав її організм. Вівсяна каша багата складними вуглеводами, які дають енергію на весь день. Також у вівсянці багато вітамінів, антиоксидантів і мінералів, інформує Ukr.Media.

Іванна Павичич зазначає, що слід харчуватися тільки правильною кашею. Каші швидкого приготування не підходять. Крім цього, цукор слід замінити медом або фруктами. Кожен день вживаючи вівсянку, ви зменшите потребу в солодощах. Організм буде насичений енергією, а не швидкими вуглеводами, які за своєю суттю марні.

Вживання вівсянки поліпшить процеси метаболізму. Наприклад, через два місяці блогерці вдалося схуднути на три кілограми — вона просто їла кашу на сніданок. Також вживання вівсянки кожен день сприяє зниженню холестерину і цукру, поліпшується робота шлунково-кишкового тракту. Вівсянка прекрасно допомагає впоратися з запорами.

Источник