Що необхідно ставити на новорічний стіл в рік тигра 2022 та що подавати не рекомендується

Як повинен виглядати святковий стіл.

Новий 2022 рік буде під заступництвом чорного водяного тигра, інформує Ukr.Media.

З цієї причини багато господинь починають шукати в Інтернеті страви, які потрібно буде подавати протягом року, щоб порадувати і задобрити покровителя.

Що необхідно класти на стіл в рік тигра

На святковому столі повинні бути не тільки шампанське і десерт, а й ряд страв, які тигр із задоволенням з'їсть, коли прийде в гості.

Заведено вважати, що тотем наступного року імпульсивний, проте через те, що рік буде проходити у водній стихії, його вдача стане більш спокійною.

Він буде закривати очі на деякі похибки. Це буде стосуватися як новорічних прикрас в будинку, так і страв, які будуть подаватися на святковий стіл.

Тигр у першу чергу хижак і м'ясоїд, тому на столі в обов'язковому порядку повинні бути страви з м'яса, і не одного виду, а різних. Адже тигр вибирає їжу, відштовхуючись від свого настрою.

Гаряче м'ясо на стіл можна подавати в різних видах, воно може бути смажене, варене, тушковане або взагалі запечене. Найбільше хижакові подобаються страви з телятини і баранини. Якщо ж на столі буде птах, то тигр ним не наїстися і зажадає ще їжі.

Ця тотемна тварина той ще любитель смачно поїсти, тому найкраще, якщо стіл буде весь в різних стравах, в тому числі і необхідна різна закуска з копченостей і ковбасних виробів.

Крім м'яса, тигра можна пригостити і рибою, річковою або морською. Найкраще буде, якщо вона буде приготовлена в духовці або на грилі. Так як це тотем толерантний, то він не відмовиться і від солодкого, хоча любові до нього не має.

Тигри люблять природу, тому добре буде, якщо на столі будуть овочі та зелень, так само можна додати екзотичних фруктів.

Сервірування

Сам по собі тигр звик вважати себе головним серед усіх тотемних звірів, тому для нього важливо, коли все блищить і виглядає витончено. Отже, господиням потрібно буде так приготувати усі страви, щоб вони виглядали красиво і апетитно.

Окрему увагу потрібно приділити сервіровці, подавати всю їжу в найкрасивіших тарілках і блюдах. Приємним бонусом буде, якщо в середині столу буде встановлена статуя самого тигра, це покаже, що вся ця краса призначена для нього.

Що не рекомендується подавати на стіл

Фахівці вважають, що не слід готувати дичину, тим самим господиня як би позбавить звіра здобичі, це може образити тигра.

Тому найкраще готувати звичайні страви, не вносячи будь-яких серйозних змін.