Тіна Кароль показала фото з сином з Лондона — хлопець ходить у вишиванці

З Україною у серці.

Українська виконавиця Тіна Кароль поділилася спільним фото з сином. На фан-акаунті Кароль в Instagram з'явилося спільне фото артистки з Веніаміном, який навчається у Великобританії. Тіна приїхала до сина, щоб привітати його з 13-річчям. Як зазначила співачка, хлопчик не забуває про свою рідну країну, і навіть у Лондоні носить традиційний український одяг-вишиванку, інформує Ukr.Media.

На спільному фото з сином Тіна Кароль позує з оновленою стрижкою, а Веніамін — в білій сорочці з блакитною вишивкою. "Фото прямо з Лондона: з Україною в серці!",- написано в публікації. Багато підписників вирішили залишити свої коментарі і думки під фотографією.

"Ага патріот, чому не навчається в українській школі, вишиванки повдягають і патріоти", "Тіночка, Віничка! Ну які ж ви красиві і щасливі. Нехай у Вас все складається і виповнюється. Яке це щастя!", "Синочок гордість", — пишуть фоловери під публікацією.

Цікаво, що нещодавно Тіна Кароль зізналася, що її син дуже швидко став дорослим, і вже задає їй дорослі питання. Мало того, Веніамін став ревнувати свою зоряну маму до потенційних залицяльників.