Від яких продуктів варто відмовитись після 45 років

Організм не здатний повноцінно їх переробляти.

Після сорока п'яти років потрібно обмежити або повністю відмовитися від вживання цих продуктів. Медики відзначають, що вони дуже калорійні, в них багато консервантів і трансжирів. Організм не зможе переробити їх, що загрожує підвищенням ризиків розвитку раку, діабету, деменції, інформує Ukr.Media.

Випічка і борошняні вироби

Після сорока п'яти потрібно відмовитися від випічки і борошняних виробів. У таких продуктах багато цукру, що впливає не тільки на стан шкіри, але і викликає набряки і погіршення когнітивних функцій головного мозку.

Цукор

Кондитерські вироби, в яких міститься цукор, підвищують ризики розвитку атеросклерозу, діабету, інсульту, інфаркту, а також старечого недоумства. Дієтологи рекомендують замінити цукерки на сухофрукти або звичайні фрукти, наприклад, банани.

Консерви

Йдеться про магазинні варення, соління. У магазинні консерви завжди додають консерванти, стимулятори і замінники цукру. Всі ці речовини канцерогенні, і викликають онкологію.

Ковбаса

А також бекон, сосиски, сардельки — це оброблені продукти з величезним вмістом солі, що провокують затримку рідини в організмі. Також в них додають підсилювачі смаків, трансжири, що також провокує рак.

Источник