В чому переваги встановлення атермальної плівки на вікнах автомобіля

Послуга з атермального тонування лобового скла автомобіля та скла двох передніх дверей від центру VIT-AVTO є достатньо затребуваною, оскільки під час тонування використовуються плівки найкращих брендів, включно з LLumar, 3M Crystalline та Xpel, які давно перевірені автомобілістами та отримали найкращі відгуки. Виконання робіт з атермального затемнення вікон автомобіля здійснюється з дотриманням вимог європейських стандартів, що дозволяє експлуатацію автомобіля в будь-якій з європейських країн, а у митників під час перетину державного кордону не виникає жодних запитань. Перед тим, як замовити атермальне тонування на Подолі в центрі VIT-AVTO, потрібно заздалегідь визначитись з типом плівки та кількістю вікон в автомобілі, де буде наклеєне атермальна плівка.

Які види плівок можуть бути використані для затемнення вікон

Впродовж останніх шести років послугами центру VIT-AVTO скористались понад 600 власників автомобілів, які вирішили затемнити вікна в авто з використанням атермальної плівки. Фахівці центру гарантують високу якість послуг, з використанням:

  • атермальної плівки LLumar AIR 80%, де числове значення «80» означає, через плівку проходить до 80% сонячного (природного) світла. Така плівка може наклеюватися на лобовому склі автомобіля, адже є повністю прозоро та відрізняється антидзеркальним та антивідблисковим ефектом та має спеціальне покриття, яке захищає плівку від можливих подряпин;
  • сонцезахисної атермальної плівки 3M Crystalline 70 (рівень пропускання світла становить 70%. Для плівки характерним є мінімальний рівень затемнення та наявність легкого блакитного відтінку;
  • захисної атермальної плівки Madico з рівнем світлопропускання у 75%, що дозволяє використання такої плівки на лобовому склі.

Будова атермальної автомобільної плівки 3M Crystalline включає 200 шарів найенергоефективнішого матеріалу, який здатен поглинати 95 відсотків теплової енергії сонячних променів та відбити до 99% ультрафіолетових променів (рівень поглинання тепла у стандартних тонувальних плівках не перевищує 20%). Відбиття теплової енергії від поверхні плівки відбувається завдяки її багатошаровості та використання шарів з графіту, перетинаючи які, енергія сонця на кожному шарі втрачає до 0,5% своєї потужності. Крім того, при виготовленні вказаної плівки додатково використовується оксид заліза, завдяки якому збільшується атермальний ефект.

Як відбувається процес тонування автомобільного скла

Використання атермальної плівки для обклеювання поверхні скла вимагає певних навиків, в першу чергу через високу вартість самої плівки, тому вказані роботи в центрі VIT-AVTO виконують працівники, що мають великий практичний досвід. Під час наклеювання плівки обов’язковим є дотримання технології на кожному з етапів робіт, що дозволяє забезпечити належний результат вже з першої спроби.

Перед нанесенням плівки вікна автомобіля (лобове та бокові) старанно очищаються та знежирюються завдяки використанню спеціальних миючих засобів. Завдяки тонуванню лобового скла з використанням атермальної плівки водій в салоні авто не відчуває дискомфорту від відблисків світла фар зустрічних автомобілів, водночас навіть під час яскравих сонячних променів в салоні авто зберігається комфортна температура, а руки водія на кермі не піддаються впливу ультрафіолетових променів сонячного світла.

Крім того, атермальна сонцезахисна плівка виконує певну захисну функцію, адже захищає лобове скло від можливих сколів та у випадку незначного ДТП – перешкоджає розсипанню осколків розбитого лобового скла.