Відомій співачці Шакірі загрожує 8 років в’язниці

Шакіру можуть посадити у в'язницю, якщо доведуть її провину.

Прокуратура вимагає для співачки тюремне ув'язнення у справі про податкове шахрайство, інформує Ukr.Media.

Іспанська прокуратура домагається тюремного ув'язнення терміном на вісім років для 45-річної артистки Шакіри у справі про податкове шахрайство на суму 14,5 мільйонів доларів. Відомо, що співачка відхилила пропозицію прокуратури закрити справу з визнанням своєї провини.

Як стверджують захисники Шакіри, вона "повністю впевнена у своїй невинності" і вважає справу "повним порушенням своїх прав.

Нагадаємо, ще у 2018 році прокуратура Іспанії звинуватила Шакіру в несплаті податків з її доходу за 2012-2014 роки. А у 2019 році знаменитість заявляла, що не жила в Іспанії в той час, хоч і купила будинок в Барселоні у 2012 році, в якому оселилася разом з коханим і дитиною.

Прокуратура Іспанії заявила, що має "достатню кількість доказів злочинності Шакіри" для передачі справи до суду. Також прокуратура вимагає восьмирічного вироку і штрафу в розмірі більше 23 мільйонів євро (23,5 мільйона доларів), якщо її вина буде доведена. Дата судового розгляду ще не призначена.

Також відзначимо, що нещодавно Шакіра розлучилася зі своїм коханим і батьком її дітей Жераром Піке. У ЗМІ писали, що футболіст зрадив співачці. Також ходили чутки, що це його не перша зрада, нібито, він часто зраджував Шакірі, а вона постійно його прощала. Мабуть, зірці набридли неодноразові зради коханого і вона його вигнала. Зараз він живе у власній квартирі, яку друзі Піке називають «холостяцьким притулком».

А днями з'явилася новина, що після розставання з Піке артистка вирішила переїхати жити в США. Але Піке виставив умови, за якими погодиться відпустити дітей з їх мамою. Він вимагає від співачки щорічно оплачувати йому 5 польотів першим класом в Майамі для відвідування дітей і погасити свій борг в Іспанії в розмірі 400 тисяч доларів.

Источник