Зірка мережі — харківський кіт Степан уклав контракт з брендом Valentino

Він прорекламував сумку за 4000 євро.

Цей котик точно знає, як заробляти. Харківський вихованець на прізвисько Степан, який став мега популярним, тепер з'являється в постах зарубіжних зірок і рекламує люксові бренди. Кіт Степан, якому тринадцять років, уклав контракт з брендом Валентино, і у себе в Instagram вже відрекламував перший їх товар — сумку вартістю 4000 євро. На акаунт Степана підписано близько восьмисот тисяч осіб, і популярність кота лише зростає, інформує Ukr.Media.

Популярність кота Степана зростає з кожним днем, і імениті бренди тепер хочуть з ним співпрацювати. Степан став рекламувати бренд Валентино, опублікувавши на своїй сторінці фото з блискучою сумочкою і, за традицією, з келихом чогось алкогольного.

До слова, саме мем з алкогольним напоєм і сумною мордочкою кота розлетівся по мережі, кіт став вмить популярним. А на весь світ Степан прославився після того, як одне з його фото у себе в акаунті опублікувала співачка Брітні Спірс.

Тепер харківському котику шлють різні подарунки з усього світу. Господиня Степана розповіла про те, що знайшла його на вулиці. Сама жінка вважає за краще залишатися в тіні, адже з кожним днем бажаючих дізнатися домашню адресу кота і зробити з ним фото стає все більше. Щоб приховати своє місце положення, господиня Степана навіть повісила на вікна спеціальні ролети.