Бідний: Підтримка спорту на виробництвах — крок до зміцнення здоров’я

26 вересня у Міністерстві молоді та спорту України відбулася робоча зустріч, присвячена обговоренню розвитку фізичної культури і спорту на підприємствах галузей промисловості.

Як повідомляє пресслужба Мінмолодьспорту, захід проводився в рамках Європейського тижня спорту #BeActive, передає Укрінформ.

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний підкреслив важливість підтримки спортивних ініціатив на робочих місцях. На зустрічі також були присутні заступник міністра Сергій Тимофеєв, представники Міністерства, директор ГО «ВФСТ УКРАЇНА» Наталія Омельчук, працівники різних галузей промисловості.

Учасники заходу обговорили важливість підтримки фізичної активності на підприємствах. Наталія Омельчук відзначила, що понад 50% працівників на підприємствах беруть участь у спортивних змаганнях та заходах, що регулярно проводяться у рамках Спартакіад.

Матвій Бідний підкреслив важливість інтеграції спорту в робочий процес для зміцнення здоров'я працівників, а також подякував керівникам підприємств за активну підтримку розвитку фізичної культури.

Під час заходу також вручили відзнаки за вагомий внесок у розвиток спорту на підприємствах.

Фото: mms.gov.ua.

Источник