Я розглядаю гру зі «Спортінгом» як своєрідну битву, як підтримку ЗСУ – Юрій Мороз

«Потрібно усвідомлювати: сам факт, що цей матч відбудеться, — уже перемога».

Колишній тренер «Чорноморця» та юнацької команди «Динамо» Юрій Мороз оцінив шанси та значення матчу Юнацької ліги УЄФА «Динамо» — «Спортінг», передає Укрінформ.

«Після усіх подій важко говорити про повноцінну підготовку до цього матчу. Вона почалася недавно. Так, «Динамо» робить все, що можливо, щоб усі підрозділи, усі команди повноцінно існували. Але все ж таки, потрібно усвідомлювати: сам факт, що цей матч відбудеться, — уже перемога. Незважаючи не результат. Хоча я вірю у позитивний для нас результат.

Я розглядаю гру зі «Спортінгом» як своєрідну битву, в якій юнацька команда «Динамо» по-своєму підтримає наші героїчні ЗСУ.

Звичайно, дуже шкода, що гра відбудеться не у Києві, не в Україні. Тут були б уболівальники, футболісти почувалися б розкутіше. Але є те, що є, і повторюся – вже добре, що матч буде.

І Румунія – непоганий варіант: країна демонструє позитивне ставлення до України, Бухарест прийняв кілька футболістів нашої збірної, а наставник головної команди «Динамо» всіма силами допомагає юнакам», — сказав Мороз.

Нагадаємо, 7 квітня о 15:00 київське «Динамо» U-19 у Бухаресті зіграє матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти португальського «Спортінга» U-19.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 43-й день.

Источник