Книга рекордів України: «Динамо» — найстаріше спорттовариство країни

ФСТ «Динамо» офіційно визнано найстарішим фізкультурно-спортивним товариством України за датою реєстрації та потрапило в Книгу рекордів України.

Як повідомляє пресслужба організації, цю почесну відзнаку товариству вручили експерт Національного реєстру рекордів Віталій Зорін та спортивний журналіст Валентин Щербачов на урочистій церемонії, передає Укрінформ.

Зазначається, що почестна відзнака є визнанням результатів багаторічної роботи ФСТ «Динамо» України, яка почалася ще у 100 років тому. І за роки свого існування товариство стало справжнім осередком спортивного життя країни, де виховувалися та тренувалися численні чемпіони світу, Європи та Олімпійських ігор. Внесок «Динамо» в розвиток фізичної культури та спорту в Україні неоціненний, а його історія — це історія перемог, досягнень та невпинного прагнення до досконалості.

Валентин Щербачов та Віталій Зорін підкреслили важливість цього досягнення та значення товариства «Динамо» для підвищення рівня фізичної підготовленості колективів фізичної культури і спорту працівників правоохоронних органів, рятувальних, інших спеціальних служб та українського спорту.

Ця подія стала черговим підтвердженням того, що «Динамо» є і залишається надійним фундаментом українського спорту, який не лише зберігає традиції, але й постійно розвивається, адаптуючись до сучасних викликів і вимог. Визнання рекорду України — це не лише символ минулих досягнень, але й стимул для нових звершень та перемог.

Учасники заходу подякували Збройним Силам України та правоохоронним органам за спокій, мирне небо і можливість працювати на благо всього спортивного світу.

Фото: ФСТ «Динамо» України.

Источник